HomeCelebrityFelkészítették, de hiába: Kiderült, miért nem volt ott Dávidka temetésén testvére.

Felkészítették, de hiába: Kiderült, miért nem volt ott Dávidka temetésén testvére.

A tegnapi nap folyamán örök nyughelyére vitték L.L. Junior három éves kisfiát, aki egy tragikus baleset következtében vesztette életét. Az énekes megkérte a gyásznépet, hogy legyenek kedvesek fehérben érkezni a temetésre, mert a kisfia, Dávidka már a mennyországból figyeli őket.

A Fiumei úti sírkertbe rengetegen elmentek, hogy leróják kegyeletüket és támogassák Juniort és Csillát, na meg a családot ezen a rendkívül nehéz és fájdalmas napon. A megjelent gyásznép is könnyes szemekkel nézte végig, ahogy a kisfiú hófehér koporsóját a fehér hintóra teszik, melyet fehér lovak húztak.

Körtvélyessy Kinga, Junior felesége mindvégig ott állt párja mellett és támogatta őt a legnehezebb percekben, ám a szertartás és a gyászmenet alatt, nem az ő kezét fogta Junior, hanem Dávidka édesanyjáét Csilláét.

A gyásznép egyik tagja úgy nyilatkozott a szomorú nappal kapcsolatban, hogy amikor Csilla is megérkezett az arcán teljes mértékben lehetett látni, képtelen elfogadni azt, ami történt. Iszonyú rossz állapotban volt, nem tudott megülni egy percre se. Családja és barátai támogatták őt.

Junior is rossz állapotban volt, ám egy tapodtat sem mozdult mellőle, mindvégig mellette állt és fogta a kezét. Próbált édesanyjának is segíteni, aki szintén teljesen össze volt törve. Amikor meglátta a kis koporsót könnyek között kiabálta unokája nevét, hiszen a mindene volt a gyermek. A koporsóhoz lépve első körben ráborult, majd összerogyott olyan erőtlen volt. Junior megkérte a körülöttük állókat, hogy hagyják édesanyját levegőhöz jutni.

A beszédet elsőként Pajor Tamás kezdte, aki a Neurotic és az Ámen egykori frontembere volt, ám most prédikátorként tevékenykedik. Később Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének alapítója folytatta a beszédet. A férfi a Bibliából idézve kérte meg a gyászoló családot, hogy hagyják Dávidka lelkét az Úrhoz menni. Később Mága Zoltán hegedűművész játszott, miközben a kivetítőn egy videó indult el Dávidka képeivel.

Fotó: Isza Ferenc

A gyászolók között ott volt Pintér Zoltán is, aki a Nemzeti Lovas Színház igazgatójaként egy fehér hintót és két fehér lovat adott, hogy örök nyughelyére tudják vinni a gyermek koporsóját. Miközben a kis Dávidka testét leengedték a földbe, Pajor Tamás a Biblia szavait idézte. A rendkívül szomorú pillanatban Junior és Csilla erősen kapaszkodott egymásba és próbálták tartani magukat, miközben patakokban folyt arcukon a könny.

Fotó: Isza Ferenc

Abban a percben jöttek rá arra, hogy soha többet nem ölelhetik és puszilhatják meg szeretett fiúkat, Dávidkát. Annak ellenére, hogy a napokban többször is összevesztek, összeszólalkoztak, ott nyoma sem volt semmilyen haragnak mert eluralkodott rajtuk a gyász. Csilla még utoljára szerette volna megérinteni a koporsót, de már nem volt rá lehetősége.

A halotti torra mindenki külön-külön indult el. Junior az édesanyjával karöltve ment, Kinga a családja kíséretében távozott, Csilla pedig testvérével és családjával indult útnak. Lacikát, Dávidka testvérét végül nem vitték magukkal a temetésre, holott előre felkészítették mi fog történni ezen a napon. Ám a család és a közeli hozzátartozók javaslatára inkább oviba vitték, nehogy a későbbiek folyamán traumát okozzon neki öccse temetése.

Több celeb is jelen volt ezen a szomorú napon, többek között a Gáspár Győző, Kökény Attila, Emilio és Tina, a Zámbó család, Fásy Ádám, Bódi Csaba, Kunovics Katinka és Völgyi Zsuzsi, Mohamed Fatima valamint Opitz Barbi is. Mindenkit mélyen megérintett ez a tragédia és próbáltak segíteni az énekesnek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments