HomeAnimalsEzzel a 13 módszerrel jelzi azt a macskád, hogy szeret téged.

Ezzel a 13 módszerrel jelzi azt a macskád, hogy szeret téged.

Tudjuk, hogy vannak emberek, akik a kutyákat és vannak, akik a macskákat részesítik előnyben, ezért képtelenek vagyunk megmondani, hogy melyikkel jobb együtt élni, viszont az vitathatatlan, hogy ezek az állatok se perc alatt fel tudnak vidítani bennünket a legrosszabb és legszomorúbb napjainkon is. Mostani cikkünk inkább a macskatartóknak kedvez, ugyanis számtalan alkalommal készítettünk már csak kutyás posztot. A macskatulajdonosok tökéletesen tisztában vannak azzal, milyen vicces dolog doromboló állatkákkal együtt élni, ugyanis olyan dolgokat tesznek, amitől az emberek könnyesre nevetik a szemüket. Sokan úgy gondolják, hogy a cicák csak azért hízelegnek az embereknek, mert éhesek és kaját akarnak, de ez nem igaz, ugyanis nekik is vannak érzelmeik. Ma úgy döntöttünk bemutatjuk azokat a jeleket, amivel a macskád azt akarja jelezni neked, hogy nagyon szeret téged.

1, Ha te is észrevetted, hogy a macskád sűrűn csinál úgy, mint aki szájon puszil az nem véletlen ugyanis ezzel fejezi ki azt, hogy szeret téged.

2, Ha a fejével dörgölőzik az is a szeretetének az egyik jele.

3, Amennyiben látod, hogy a macskád hunyorog miközben a szemedbe néz, tudnod kell, hogy ez nála a szeretet kinyilvánításának egyik fő jele.

4, A cicák csak akkor kezdenek el dagasztani, ha biztonságban érzik magukat ott ahol vannak. Ha a tested kezdi el dögönyözni, akkor ez azt jelenti, hogy a közeledben érzi magát a legnagyobb biztonságban, ami köztudott, hogy a szeretet jele is.

5, Képes a legszűkebb réseken is bepasszírozni magát csakhogy, a közeledben lehessen. Hát mi ez, ha nem szeretet?!

6, Miután megérkezel azonnal az ajtóhoz rohan és elkezd a lábadhoz dörgölőzni. Oké, tény és való, hogy ezzel az éhségét is jelzi, de ne hidd azt, hogy nem hiányoztál neki.

7, Az elfogott zsákmányát odaviszi hozzád, legyen az egér, madár vagy bármi más. Ezzel azt akarja kifejezni, hogy ami az övé az a tied is.

8, Hátast dob, amint belefekszik az öledbe, várva, hogy elkezd simogatni a hasát. Meg kell jegyeznünk, a macskák ezt csak azzal az emberrel csinálják, akit szeretnek.

9, Ha nem vagy otthon mindig a te ruháidon fekszik, mert érzi rajta az illatodat.

10, Mindig minden körülmények között veled alszik, még akkor is ha nem akarod. Ezzel a szeretetét és a kötődését fejezi ki.

11, Tény, hogy saját magát a tisztálkodás miatt nyalja, viszont téged azért, hogy megmutassa mennyire szeret.

12, A harapás is a szeretet egyik jele, szóval nem kell megijedni, ha hirtelen bekapja a kezed, hidd el nem fog úgy ráharapni, hogy fájdalmat okozzon neked.

13, Mindegy, hogy épp dolgoznál, leckét írnál ő szemrebbenés nélkül odaveti magát a monitor elé, azt jelezve, hogy ideje vele foglalkoznod.

Neked van macskád? Szokott ilyen dolgokat csinálni?

Most Popular

Recent Comments