HomeInterestingEzzel a 11 titokzatos történelmi ténnyel, eddig senki sem volt tisztában.

Ezzel a 11 titokzatos történelmi ténnyel, eddig senki sem volt tisztában.

A történelem talán az egyik legizgalmasabb tantárgy a történelem. Számos érdekességet megtanítottak nekünk tanáraink, de szerintem mind úgy vagyunk vele, hogy nem azokat, amik minket érdekeltek volna. Nem biztos, hogy mindenki szívesen hallgatta a gazdasági változásokról szóló tananyagot. Szeretnénk nektek megmutatni, azokat az izgalmas dolgokat, amelyeket nem tanítottak meg az iskolában.

Majdnem Albert Einstein lett Izrael miniszterelnöke.

Izrael miniszterelnöke egyszer felajánlotta Albert Einsteinnek, hogy legyen Izrael miniszterelnöke. A fizikus nem fogadta el a lehetőséget, döntését pedig azzal indokolta, hogy nincs kellő tudása a tisztség betöltéséhez.

Tutanhamon fáraónak a szülei valójában testvérek voltak.

Egy DNS vizsgálat kimutatta, hogy Tutanhamon olyan egészségügyi problémákkal küzdött, mint a csontbetegség és a malária. Az is kiderült, hogy ezeket a betegségeket annak köszönheti, hogy szülei testvérei voltak.

A 30-as években liszteszsákokból készült ruhákban jártak az emberek.

Az 1930-as években olyan rossz volt a gazdasági helyzet, az USA területein, hogy az emberek nem tudtak venni maguknak ruhát. Ezért liszteszsákokat alakítottak át, hogy ruhát varrjanak belőle.

A föld legnagyobb madara.

Argentavis magnificensnek nevezik azt a madarat, amelynek megkövesedett maradványait 1979-ben Argentínában találtak meg. Tudósok szerint, a madár nagyjából 6 millió évvel ezelőtt élt. A szárnyi távolsága 6 és 8 méter közöttire tehető, és a madár teste nagyjából 2 méteres volt.

A fura SOS üzenet.

Malajzia partjainál sok hajós kapott fura SOS üzeneteket, 1948-ban. Egy SS Ourang Medan nevű holland hajóról küldték, és így hangzott: ,,Az összes tiszt, beleértve a kapitányunkat is meghalt. A teljes legénység szintén meghalt…Én pedig haldoklom.”
Egy felderítő csapat megtalálta az hajót, amelynek minden utasa tényleg halott volt. A legfurcsább az egészben, hogy a legénység és mindenki más úgy halt meg, mintha a egy szempillantás alatt fagytak volna halálra. Még a fedélzeten élő kutya is hasonló pozícióban volt. Az emberek testén nem találtak semmilyen sérülést.

Ez az oka amiért az ujjlenyomatos azonosítást elkezdték használni.

Ez a két férfi tehet róla, hogy, az emberek elkezdték használni az ujjlenyomat általi azonosítást. A két férfi egy azon névvel rendelkezett, és miután elítélték őket ugyanabba a börtönbe szállították őket. Azelőtt nem találkoztak egymással, még a börtönőrök sem tudták megkülönböztetni őket. Muszáj volt a történelem során először alkalmazni az ujjlenyomatos azonosítást.

Régen emberek ébresztették az embereket.

Mielőtt feltalálták volna az ébresztőórát hivatásos ébresztőket foglalkoztattak, hogy időben felébresszék az embereket. Az ilyen emberek dolga az volt, hogy időben odamenjen az ügyfél háza elé és füttyszóval vagy kopogtatással, esetleg kiabálással keltse fel őt.

Hatalmas kristálypiramisok.

A legújabb szonártechnológiának köszönhetően, a tudósok két hatalmas piramist találtak tenger mélyén, nem máshol, mint a Bermuda-háromszög közelében, amelyeket vastag, kristályos anyag borít. Sőt nagyobb, mint a Gízai piramisok Egyiptomban.

Utalások hol van a Szent Grál.

Angliában található, Staffordshire közelében található „Shepherd’s emlékmű egy nagyon titokzatos feliratot visel magán, DOUOSVAVVM.
Azt senki sem tudja mit jelenthet a felirat, hipotézisek szerint, a templomos lovagok hagyták hátra az üzenetet, amely igazából a Szent Grál helyét írhatja le, vagy legalábbis arra tesz utalást.

A legijesztőbb múmiák.

A világ legrémisztőbb múmiái a Guanajuato-i múmiák. Az arckifejezésükből ítélve valószínű éltek még, mikor megkínozták és mumifikálták őket.

Raszputyinról sokan hitték, hogy halhatatlan.

Az orosz származású szerzetes, nagyon sok gyilkossági kísérletet élt túl. Például: meglőtték, leszúrták, megmérgezték. Raszputyin az összes merényletet túlélte. Éppen ezért pedig azt gondolták, hogy halhatatlan. Végezetül a Néva-folyóba dobták, és onnan már nem tudott megmenekülni a halál karmai közül, pár napra rá megtalálták a vízparton holtestét.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments