HomeInterestingEzek az 50 feletti nők megmutatják a világnak, hogy sosem késő elérni...

Ezek az 50 feletti nők megmutatják a világnak, hogy sosem késő elérni az álmainkat.

Sokan ismeritek azt az érzést, mikor már azt gondoljátok túl öreg vagyok a változáshoz, túl öreg vagyok, hogy bármit is megtanuljak. Néha semmi más nem kell csak néhány inspiráló történet és kép, hogy eldöntsük igenis van még remény. Ezek a gyönyörű és motiváló hölgyek bebizonyították nekünk, hogy soha nem késő elkezdeni azt, amit szeretsz. Talán ismered azokat az embereket, akik saját álmaik útjában állnak. Hát ők nem voltak. Vegyél példát róluk!

Iris Apfel, 96
Iris egy élő legenda a divatiparban. Dolgozott a ” Women’s Wear Daily” és a Fehér ház helyreállítási projektjében is. Irisnak saját kiegészítőmárka vonala van. 96 évesen híres divatikon és Instagram blogger is.

Ernestine Shepherd, 82
Ez a nő egy hatalmas nagy példakép lehet mindenki számára. 2011-ben bejegyezték a Guiness Rekordok Könyvébe, mint a legrégebben versenyző testépítő, és akkor még csak 74 éves volt. Instagramján megosztja étrendjeit és edzésterveit is.

Baddie Winkle, 89
Baddie az internet és az Instagram szenzációjává vált. Kirívó ruhái és színes egyénisége miatt vált ismertté.

Ross Smith’s Nagyija, 91
Ismerd meg Ross Smith-t és az imádnivaló nagymamáját. Ross akkor vált híressé, mikor nagymama című videója vírusként kezdett el terjedni az interneten. Most rendszeresen vicces kisfilmeket készítenek az Insatgramra és Youtubera egyaránt. Annyira híresek lettek, hogy a nagyi egy videóban szerepelt Chuck Norrissal és Mike Tysonnal.

Shirley Curry, 82
Shirley 79 évesen vált az internet legizgalmasabb személyévé, amikor elküldte, ahogy játszik a Skyrim nevű játékban, amit elküldött egy olyan közösségi weboldalnak, ahol a felhasználók megoszthatják képeiket, videóikat, cikkeiket. Azonnal ráharapott az internet erre az özvegy asszonyra, és több százezren nézik videóit, és játékstílusát egyre növekvő Youtube csatornáján.

Park Makrye, 70
A 70 éves sminkes oktatóvideói hatalmas sikert aratnak a közösségi médiában. A szabadtéri kalandok és a táncos videók is részei a Youtube videóknak. Park megmutatja, hogy tüntessük el ráncainkat és, hogy legyünk magabiztosak a saját testünkben. Humorával nagy népszerűségnek örvend Dél- Korea fiataljai körében.

May Musk, 69
Bemutatjuk a gyönyörű May Muskot, Elon Musk édesanyját, aki 5 évtizede modellként dolgozik. Elsőként jelent meg a New York Magazin és az Elle Canada címlapján. Szerepelt a Target a Virgin America és a Clinique kampányában is.

Lyn Slater, 64
Lyn története egy igazi Hamupipőke sztori. Teljesen véletlenül került a divatipar ismert nevei közé. A New York-i Divathéten jókor volt jó helyen. Yohji Yamamoto ruhát és Chanel táskát viselt és a fotósok azt hitték valamilyen híres ember jött meg. Most már Instagram profilja 300,000 követővel rendelkezik.

Sarah jane Adams, 62
Ez a 62 éves ékszer tervező divatikonná vált az interneten. 160,000 követője van Instagramján. Sarah elmagyarázza sikerének titkát ” Ez nem igazán a ruhákról szól, inkább a hozzáállásról” Imádnivaló mosolygós nagymamát mindenki imádja és, ahogy elnézzük tényleg nem a ruha teszi az embert.

Anna Dello Russo, 55
Anna először kreatív tanácsadóként dolgozott a Japán Vougenál de bizonyítva tudását  főszerkesztővé léptették elő. Mániákus ruhagyűjtő és külön lakást tart fent nekik. 4000 pár cipővel rendelkezik és sokak példaképévé vált.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments