HomeInterestingEzek a legvonzóbb foglalkozások a magyar Tinder-en

Ezek a legvonzóbb foglalkozások a magyar Tinder-en

Jelenleg a Tinder az egyik legnépszerűbb társkereső alkalmazás. 2012-ben jelent meg. Apropója, hogy helymeghatározás alapján szűkíti a lehetséges partnereket. Melyek közül -a rendelkezésre álló információ alapján (adatlap, kép)- pöccintésre tudunk válogatni. Balra húzzuk azt, aki nem tetszik és jobbra, aki igen. Ha az érdeklődés kölcsönös, akkor jelez nekünk a készülék. Legfőképpen a tízen- és huszonéves korosztály között népszerű. A Tindert 196 országban használják. Több, mint 40 nyelven elérhető. 2014-es adat szerint 50 milliónál is több felhasználója van.

Körülbelül 30 milliárd pár összehozásával lett a Tinder a legnépszerűbb alkalmazás az ismerkedni vágyók körében. Bárhol, bármikor használható. Nem feltétlenül csak párkapcsolat-keresés céljából, hanem egyszerű barátkozás esetére is jól jöhet. Kiérdemelte a “The World’s Hottest app” díjat. Budapesten körülbelül 110 ezren használják. Ebből 85.000 férfi és 25.000 nő. Egy statisztika szerint 21:00 a legjobb időpont a Tinderezéshez, ugyanis ekkor a legnagyobb az esélye, hogy kapcsolatba kerüljünk valakivel.

Mi alapján keltheti fel az érdeklődésünket egy másik fél? Egyrészt a képei alapján, másrészről pedig az adatlapján leírt adatok alapján. Ezen adatok egyik fontos pontja a “munkahely”. A cég kiadott egy statisztikát, mely megmutatja, hogy melyek a legkapósabb szakmák a férfiak és a nők szerint.

Íme a lista.

A legmenőbb foglalkozások a nők számára:

1: Belsőépítész

2: Pilóta

3: Orvos

4: Ügyvéd

5: PR / kommunikációs munkatárs

7: Tervezőgrafikus

8: Modell

9: Egyetemi hallgató

10: Mérnök

A legvonzóbb foglalkozás a férfiak szerint:

1: Nővér

2: Fogorvos

3: Fotós

4: Főiskolai vagy egyetemi hallgató

5: Gyógyszerész

7: Stewardess

8: Vállalkozó

9: Személyi edző

10: Pincérnő

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments