Ez az egyetemista lány havi fél millió forintot keres használt fehérneműi eladásával!

2191

Manapság már nehéz olyan ötleket kitalálni, ami eddig még senkinek nem jutott eszébe. A 21. században annyira gyorsan zajlik és történik minden, hogy szinte alig lehet vele lépést tartani. Pont ezért, csak a tényleg igazán jó ötletek válnak befutóvá és tartóssá. Ha pedig tényleg annyira jó, akár generációkon keresztül ívelő sikerekről is beszélhetünk. Van, akinél a jó ötletet a kényszer vagy a szükség szüli.

 

 

Így volt ezzel Mistress Dani művésznéven vált ismertté a hölgy, aki felfedezte ezt a piaci rést. Az egész úgy indult, hogy ez a fiatal egyetemista lány szeretett volna részmunkaidőben dolgozni, de nem tudta összeegyeztetni a tanulmányaival. Ezért kitalálta, hogy kezébe veszi saját sorsát, és az internet lehetőségeivel élve, árusítani fog. De nem is akármit! Használt bugyijait dobta piacra. Abszolút nem tartja erkölcstelennek, és mégcsak különösebb erőfeszítéseket sem kellett tennie azért, hogy jól keressen.

 

 

Az ötlet olyanannyira bevált, hogy egyre több “megrendelője” lett, aki akár több használt bugyit is vesz. Mára már kialakult a törzsvevő köre is, sőt olyanannyira sikeres lett a vállalkozás, hogy már van egy társa is. A használtbugyi-biznisz csakúgy dübörög, megrendelői között pedig nemcsak szingli férfiak, hanem házasok is vannak.

 

 

A hölgy elárulta, hogy minél viseltesebb egy fehérnemű, annál többet ér. Danielle vagy a Debbie által viselt fehérneműket akár szettben is meg tudjuk rendelni (melltartó+alsó), amire az üzletasszonyok szavukat is adták, hogy 24 óráig viselték.Egy ilyen csomag nagyjából 80 font ( kb. 28000 Ft), míg a single csomag 22 font (kb. 7800 Ft).

 

 

Ha pedig nem szeretnének az asszony előtt lebukni, akkor a hölgyek ezt álnéven fogják postázni az uraknak. Kérdés, hogy a feleség fel szokta-e bontani a küldeményeket…