HomeInterestingEz az anyuka a kocsiba szülte meg gyermekét, amit az apuka meg...

Ez az anyuka a kocsiba szülte meg gyermekét, amit az apuka meg is örökített! Íme a videó!

A gyermekvállalás a legcsodálatosabb dolog egy pár életében. Mikor kiderült, hogy a nő áldott állapotban van, és menni kell ultrahangra, meg különböző vizsgálatokra, az nagyon meg tudja hatni, még az erősebbik nem képviselőit is. Mikor hallod a pici szívdobogását, mikor látod monitoron a kis kezét, fejét, mikor helyezkedik, és mocorog anya pocakja, az mind-mind varázslatos tud lenni. Ám a szülésre nem olyan egyszerű felkészülni, nem lehet pontosan megtervezni, hogy mikor kell menni kórházba és a többi. De az élet különböző forgatókönyveket ír, és néha olyan meglepetéseket okoz, melyre a legkevésbé sem számít az ember.

Ha hirtelen kell kórházba szállítani a kismamát, azt mind a terhes nőnek, mind pedig a hozzá közel álló személyeknek is nagy meglepetést okozhat. Pont így járt a cikkünkben szereplő pár is.

Szülés a kocsiban

Ez a felvétel biztosan nem fog nagy és vastag betűkkel szerepelni a családi videók albumban. Az eset Texasban történt. A videó egy olyan várandós nő üvöltésével kezdődik, aki bármely pillanatban megszülhet. A párja megkérdezi: “kibírod még két percig?”. Az asszony nem tudja abbahagyni a sikoltozást, mert a fájdalom olyan erős. Pillanatokkal később … az autóban megszületik a baba!

Íme, a videó:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Swinney family (@theswinneyseven) által megosztott bejegyzés,

A gyermek egészséges!

Az újdonsült édesanya nagyon aggódott, hogy valami történhet a gyermekével, de feleslegesen. A család egy pillanattal később már a kórházban volt. Az orvosok azt mondták nekik, hogy a baba teljesen egészséges.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments