HomeKapcsolatEz az 10 kép őszintén bemutatja, milyen az igaz szerelem.

Ez az 10 kép őszintén bemutatja, milyen az igaz szerelem.

A szerelem az a világ legcsodálatosabb és egyben legfájdalmasabb érzése. Hogy miért mondjuk ezt? Mert amikor az ember szerelmes, úgy érzi a fellegek között jár, mindent szépnek, jónak és csodálatosnak lát, ám amint szakítanak vele és összetörik a szívét egyből minden rosszra fordul, és szürkén látja a világot. A szakítás alapból egy rossz dolog tud lenni, viszont kétszer annyira fáj, mikor úgy szakítanak valakivel, hogy ő az érzelmei tetőpontján van. Aki tiszta szívből szereti a másikat, az mindent meg akar tenni a boldogságáért, akár a saját jólétét is képes feláldozni, csakhogy boldognak lássa a szerelmét. Ha pedig két ember olyan szinten talál egymásra, hogy semmi nem állhat a boldogságuk útjába, akkor nagyon hosszú ideig élvezhetik egymás társaságát. A mai cikkünkben egy nagyon tehetséges illusztrátor kézzel készített rajzait hoztuk el, akit Raffaele Marinetti-nek hívnak. A művész nagyon romantikus alkat lehet, hiszen gyönyörű szépen ábrázolta a szerelmes párok közti érzelmeket. Még azok is érezhetik,hogy forr köztük a levegő, aki jelenleg nincs párkapcsolatban.

1, Amikor két ember őrületesen szereti egymást, akkor olyan, mintha megállna az idő.

2, A homlokpuszinak óriási jelentősége van, amivel nem minden ember van tisztában. Ez a fajta csók a tisztelet jele. Szóval, ha a kedvesed ilyen puszival illet, akkor tudod, hogy őszintén szeret és tisztel.

3, A reggelek akkor a legjobbak és a legboldogabbak, mikor a kávéd mellé szétölelheted és szétpuszilhatod a párodat.

4, A legtöbb ember saját kedvese karjaiban találja meg a lelki békét és nyugalmat.

5, Amikor együtt lehettek, akkor érzitek magatokat a legfelszabadultabbnak és a legboldogabbnak.

6, A reggeli lustálkodások is sokkal jobbak, ha együtt csináljátok.

7, Amikor a karjaid közé von, úgy érzed megtaláltad az otthonod és mindent megadnál azért, hogy ez a pillanat soha ne érjen véget.

8, Bensőséges kapcsolatról árulkodik, ha szerettek kis és nagykifli pózban pihenni vagy aludni.

9, Vannak olyan pillanatok az életben, mikor nincs szükség kiejtett szavakra, ugyanis egy csók vagy egy pillantás elég ahhoz, hogy tudd őrülten rajong érted.

10,  Amikor egy fárasztó, munkával teli nap után hazaérsz, nem vágysz másra, csakhogy szorosan magához öleljen.

Te is így szereted a kedvesed?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments