HomeInterestingEz a nő a legszebb feleség akart lenni. 4 hónap után még...

Ez a nő a legszebb feleség akart lenni. 4 hónap után még a szülei sem ismertek rá.

Az esküvő minden nő életében az egyik legfontosabb pillanat. Ezt megelőzi a gyermekáldás. De most maradjunk az esküvőnél. Ezen a napon igazából a menyasszonyon van a hangsúly. Ilyenkor minden szem rá szegeződik és azt kell éreznie, hogy ő a legboldogabb, legszebb és legragyogóbb ember a világon. Ezt természetesen megelőzi egy eszeveszett készülődés a nagy napra. Ki kell választani a helyszínt, a ruhát stb. Folyamatos stressz van ilyenkor a páron, hogy minden tökéletes legyen. A ruha az külön figyelmet érdemel. Vagyonokat képesek költeni a nők azért, hogy arra a röpke pár órára fehérbe öltözhessenek, mint egy hattyú. Ilyenkor rendszerint egy erős diétába és fogyókúrába kezdenek az arák, hogy tökéletesen mutasson rajtuk a kiválasztott ruha.

Így volt ezzel Sophie Matheson is, aki 26 éves korában ment férjhez. Egy általános iskolai tanár, aki csodálatosnak akarta érezni magát, de volt egy kis bökkenő. Nem volt egy modell alkat és ezért nagyon zavarta őt. Szeretett volna teljes életet élni, de az extra kilók megakadályozták ebben.

Jó lett volna lefogyni, de ez nem egyszerű. Sok embernek hiányzik a motiváció és a segítség. Egyedül nem mindig megy. Képtelen volt nemet mondani a süteményeknek és az egyéb finom falatoknak. Egy rendezvény alkalmával készült róla egy fotó és szembesült vele, hogy soha nem lesz szép menyasszony belőle, ha 130 kilóval fog az oltár elé vonulni. Állítása szerint már rettegett a nagy naptól. Aggódott a fotók miatt, hogy így kell majd emlékeznie az esküvőjére és, hogy a násznép is mit gondolt majd róla.

Elhatározta, hogy az esküvőjére le fog fogyni. Ilyenkor a legegyszerűbb egy személyi edző segítségét kérni. Ők megfelelő étrendet és edzéstervet állítottak össze a számára. Rengeteg zsírégető, kardió és erősítőgyakorlatot végeztettek a lánnyal. Örökre lemondott az édességekről és a gyorsétteremi kajákról. Felváltotta ezeket a zöldség, gyümölcs és fehérje. Egy tipikus nap zabkását és omlettet tartalmazott.

Kezdetben nagyon izgult, de Luke, az edző és csapata annyira barátságosak voltak, hogy azonnal megnyugodott. Hetente három alkalommal járt a terembe.

Kemény súlyzós edzések.

4 hónap kemény munkája volt, hogy elérje a kitűzött célt. Már az első hetekben is látható volt a változás. Végül 30 kilótól szabadult meg, ami lehengerlő eredmény. Az esküvője napján már boldognak és elégedettnek érezte magát. Az önbizalma is az egekben volt. Korábban mindenféle kifogást talált ki, hogy ne kelljen elmennie különböző társasági eseményekre, de most bátran elindul bárhová. A férjével való kapcsolatukon is rengeteget segített. Egy nyaralás során sincsenek kényelmetlen érzések. Jól érzi magát bikiniben is.

Egy kollázs a nagy napról!

Természetesen a menyegző után sem adta fel ezt az aszkéta életmódot. Továbbra is követte az edzéstervet és az előírt étrendet is. Ő csak egy ember a sokból, akik mertek változtatni az életükön. Egy döntő elhatározás szükséges és egy jó szakember, aki segít ebben. Egy edzőterem nem csak a fogyásban segíthet. Rendkívül jó terápia a különböző hangulatingadozásokra is.

Sophie most már csak azt bánja, hogy ilyen későn szánta rá magát. Bár…nincs olyan, hogy túl késő.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments