HomeFunnyEz a lány az internet új kedvence, akit az új főnöke kapott...

Ez a lány az internet új kedvence, akit az új főnöke kapott rajta, hogyan örül a munkájának

A mai helyzetben nem egyszerű dolog álláskeresőnek lenni. Kevés a munkahely és sok esetben ezzel visszaélnek a munkáltatók. Most a COVID idején kifejezetten nehéz jó állást találni. Főleg azok vannak nehéz helyzetben, akik a vendéglátásnak szentelték a tanulmányaikat. Ezen a területen borzalmas a kiesés. A szállodák rendkívül nagy gondban vannak, hiszen külföldről nem érkeznek vendégek. A magyar turisták pedig képtelenek megtölteni a hoteleket. Sorra zárnak be az éttermek és az üzletek. Mit lehet tenni? A koronavírus hatalmas munkanélküliséget okozott szerte a világban. Sokkal több embernek lettek megélhetési problémái.

Így volt ezzel egy lány, akinek az interenetes neve kalaxxyy. Állásinterjúra ment egy grillezőbe, ahol végül is megkapta az állást.

Dakara Spence a „The Spot Sports Bar and Grill” vezetője észrevette a biztonsági kamerán azt, hogy a fiatal lány az állásinterjú után, örömében egy táncot lejtett a parkolóba.

„Felvettem ezt a lányt dolgozni hozzánk és örömében nézzétek milyen táncot lejtett…”

A vezető feltöltötte ezt a videót az instagramra és nem sokkal később a kommentek között megjelent a lány is, aki a felvételen látható. Utána csináltak egy közös fotót is.

A videót már több, mint 20 millióan látták. Mindenki biztatja őket, hogy szerencsés és hosszútávú legyen a közös együttműködés.

Mit gondoltok? Ti is örültetek már így egy új munkahelynek? Írjátok meg kommentben!

Most Popular

Recent Comments