HomeInterestingEz a két fiú 6 milliót költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézhessenek...

Ez a két fiú 6 milliót költött plasztikai műtétekre, hogy úgy nézhessenek ki, mint Brad Pitt

Az amerikai People magazin minden évben meghatározza, hogy szerintük ki a legvonzóbb férfi a világon. Legalábbis a celeb-világban. Ezt az olvasóik szavazása alapján választják ki. Lássunk pár nevet. Mel Gibson (1985), Patrick Swayze (1991), George Clooney (1997-ben és 2006-ban is), Richard Geere (1999), Johnny Depp (2003-ban és 2009-ben is), Matthew McConaughey (2005), Channing Tatum (2012). Valljuk be, hogy nem vaktában lövöldöznek.

Van egy ember még, aki kétszer is elnyerte ezt a címet. Ez pedig Brad Pitt, akit 1995-ben és 2000-ben is a legvonzóbb pasinak választottak a világon. Mi nem sajnáljuk tőle ezt a címet. A ’90-es években szinte minden nő odáig volt érte. Egész életében az imidzsét építette. Valóban rendkívül vonzó és tehetséges ember a hírességek között. Színészi munkáját Oscar díjjal jutalmazták 2019-ben.

Szóval van miért felnézni rá.

Azonban vannak, akik ezt egy kicsit komolyabban vették. A 90-es években a plasztikai sebészet segítségét csak a gazdagok engedhették meg maguknak. Manapság már bárki, akinek van rá pénze. Számtalan nő van, aki elő Barbie babává operáltatta magát. A pasiknak is kellhet egy “minta”.

Az arizónai Schlepp-ikrek úgy gondolták, hogy szétműttetik magukat és Brad Pitté változnak. A testvérpár nem kevesebb, mint 6.000.000 Forintnyi összeget égettek el a kés alatt.

Állításuk szerint borzasztóan fájdalmas volt a procedúra. Mike az orrán, arcán, állkapcsán és állán alakíttatott, míg Matt csak az állán és az orrán. Ez persze csak a saját bevallásuk szerinti információ. Ki tudja, hogy mi az igazság.

A srácok huszonegy évesen kezdték el a műtéteket. Állításuk szerint megérte az utolsó fillér is. Lényegesen több lány hullik a karjukba azóta, mint a műtétek előtt.

Számtalanszor megkérdezték már tőlük, hogy elégedettek-e az eredménnyel. Azt mondták nagyon! Szerintük a műtét okozta fájdalmak semmiség, ahhoz képest, amilyen pozitív hatással lett az életükre.

Mit gondoltok? Szerintetek megérte?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments