HomeInterestingEz a fiatal pár megvett egy régi iskolabuszt és guruló álomotthonná varázsolta....

Ez a fiatal pár megvett egy régi iskolabuszt és guruló álomotthonná varázsolta. Minden fillért megért!

Sokan nem tudják eldönteni, hogy hol telepedjenek le. Attól félnek, hogy egy idő után unalmas lesz. Szeretnétek utazni anélkül, hogy elhagynátok a lakásotokat? Nem kellene azon gondolkodni, hogy mit felejtesz otthon egy nyaralás alkalmával. Minden nálad lehet, otthonos környezetben vagy de az ajtón kilépve folyton egy új világ vár rád. Nem hangzik rosszul ugye?

Mindez a luxus elérhetővé vált egy Los Angeles-i fiatal pár számára, akik a “mobilház” vásárlása mellett döntöttek. Christine Saldana és Katie Mariscal egy nagyon szokatlan lakás tulajdonosává vált. A lányok megvásároltak egy régi, 1988-as iskolabuszt és egy fantasztikus álomotthonná varázsolták.

Kezdetben nem ez volt a céljuk. Nem gondoltak arra, hogy egy mobilházban fogják bejárni a világot. A helyzet az, hogy egy los angeles-i albérlet kifejezetten drága. Havi 4.500 dolcsi, ami átszámítva 1,3 millió forint. Ehhez képest az iskolabusz “csak” 7.500 dollárba került (2,2 millió forint).

Lelkesen fogtak neki a 28 négyzetméteres otthonukhoz. Természetesen a lányoknak szüksége volt szakmai segítségre, hogy a ház élhető legyen.

A lakóbusz felújítása 50.000 dollárba került (15 millió forint). Ebből a pénzből soha nem vehettek volna maguknak egy lakást Amerikában. Azok átlagára félmillió dollár (150 millió forint). Az iskolabuszban lett egy tágas nappali, konyha, hálószoba, spejz, fürdőszoba és természetesen áram és víz lett bevezetve.

Természetes a lakhely járműként is funkcionál. Így lehetőségük van a lakóhelyük elhagyása nélkül utazgatni. És a kilátás is olyan, amilyet választanak maguknak.

A pár egyelőre Texasba költözött. Egy lakóautó parkban élnek és havi 800 dolcsit (240.000 Ft) fizetnek a parkolásért.

Hangulatos, modern és minimalista lakás lett belőle. Lolita nevű kutyájuk is itt él. Most épp egy nagyobb utazáson törik a fejüket.

Itt pedig egy videó!

Mit gondoltok? Beköltöznétek ti is?

Most Popular

Recent Comments