HomeInterestingEz a fiatal anyuka a férje pénzéből műtette magát Barbie babává.

Ez a fiatal anyuka a férje pénzéből műtette magát Barbie babává.

Manapság cseppet sem számít furcsának, ha egy nő vagy egy férfi felkeres egy plasztikai sebészt. Legtöbben azért csinálják mert nincsenek megelégedve magukkal és szeretnének “szebbek” lenni. Ezzel alapvetően nincs is semmi probléma. Előfordulhat, hogy valaki egy picit nagyobb, krumplibb orrot kapott, vagy a kisebb kebleit cserélné nagyobb köbcentisre. Manapság egy ilyen műtét már egy hétvégén is megvan. A hírességeknél ez standard. Vannak olyan “sztárok”, akiken már alig találni eredeti testrészt. Gondoljunk csak Cher-re, vagy Donatella Versace-re. Donatella már inkább csak árnyéka önmagának. Egyértelműen túlzásba vitte, de nem szeretnénk ítélkezni. Most már nem csak a celeb élhetnek ezzel a lehetőséggel. Bárki, akinek van pénze rá.

Az is jó, ha a férjének van.

Cikkünk “sztárja” a 26 éves Charlie Phillips. Túl van két mellműtéten, ajakfeltöltésen és több botoxkezelésen is. Nem meglepő módon, neki is Barbie baba a példaképe. Az egygyermekes brit anyuka még mindig nem elégedett a külsejével és úgy tervezi, hogy hamarosan ismét kés alá fekszik.

A fiatal lány már egész korán megtudta, hogy milyen egy altatásos műtét. Tínédzserkoárban túlesett egy 14 órás korrekciós műtéten, gerincferdülése miatt. Ezután borzasztóan lefogyott és igazán soha nem érezte jól magát a bőrében. Ekkor találta ki, hogy “felturbóztatja” magát.

Nagyon bejön ez a Barbie babás külső. Az ő kinézete inspirált. Szeretem a szűk derekat, a nagy kebleket és a vastag ajkakat. Emellé jól áll a szőke haj és a lebarnult bőr. Sokkal vonzóbbnak és magabiztosabbnak érzem magam. Az átváltozás előtt nem mertem mosolyogni vagy bikiniben mutatkozni. Mára mindez megváltozott.” – mondta a fiatal nő.

Na persze ezt valahonnan finanszírozni kellett. Itt jött képbe a férje, Ross. Ő fizette a műtéteket, melyek eddig 7.000.000 forintba kerültek. Nyilván lesz még…

Ross imádja, ahogy kinézek. Minden kezelésemet, fodrászomat, beavatkozásomat, műtétemet ő fizetett. Legközelebb orrplasztikám lesz. Azt is a férjem fizeti majd. Még nem vagyok száz százalékosan megelégedve magammal, de talán az orrom helyretétele után az leszek.” – mondta Charlie.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments