Ez a 7 tény bemutatja, mi a különbség a vérbeli nők és a lányok között.

Vannak országok, ahol 18 vagy 21 éves kortól tekintik felnőttnek az embereket. De valóban felnőtté válik valaki csak azért, mert betöltötte a 18. életévét? Nem, igaz, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a viselkedés. Ha megfigyelünk két személyt, akkor egyértelműen el lehet dönteni, hogy melyik a felnőtt és melyik a gyerek. A nők körében még inkább. Az igazi nők nagyon sok dolgot teljesen máshogy csinálnak, mint a lányok. Nekik van méltóságuk és tudják mit is akarnak az életükben elérni, míg egy lány szó szerint tanácstalanul áll a dolgok előtt. Persze megpróbálják eljátszani, hogy ők a nagy, felnőtt, okos emberek, de ez nem így van. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatunk nektek 7 tényt, amik egyértelműen igazolják, hogy óriási különbség van nő és lány között. Ezeknek a segítségével pedig könnyen megállapíthatod, hogy kiszemelted még mindig csak egy gyerek, vagy már felnőttként gondolkodik.

1, Az igazi nők őszintén beszélnek legmélyebb érzelmeikről, a lányok viszont nem.

A vérbeli nők nem szeretik az olyan jellegű párkapcsolatokat, ahol kétszer is meg kell gondolniuk azt, hogy mit és hogyan mondjanak el a partnerüknek. Ők egyszerűen csak kibökik, ha valami nem tetszik, vagy nyomja esetleg valami a lelküket. A lányok ezzel szemben csak taktikáznak és a valódi énjük egy részét sem mutatják meg.

2, A nők nem versengenek egymással a lányok viszont igen.

A nők egyáltalán nem fognak versengeni a párjuk exével, mivel tökéletesen tisztában vannak azzal, hogy milyen pozitív tulajdonságaik és értékeik vannak. A legtöbb lány ezzel szemben óvodások módjára viselkedik, ami kicsit sem teszi őket vonzóvá. Ők képtelenek elfogadni, ha bárki jobb náluk, ezért nem félnek felvenni a versenyt másokkal. Ilyenkor szoktak nagyon-nagyon feltűnő dolgokat viselni, ruha, kiegészítő… stb.

3, A nők olyan párra vágynak, aki mellett biztonságban érezhetik a magukat, a lányok ezzel szemben a rosszfiúkat részesítik előnyben.

A nőknek az a fontos, hogy a párjuk mellett megtalálják a biztonságot és az egyensúlyt. A lányoknak viszont az fontos, hogy a kiszemeltjük mind kinézetre, mind viselkedésre rosszfiús legyen. Az irántuk érzett szenvedély sokkal erősebb, így egyáltalán nem érdekli őket, ha esetleg rosszul bánnak velük.

4, A nőknek van tartása ezért nem fogják elsőre beadni a derekukat, a lányok igen.

Az igazi nőt egyáltalán nem hajtja a tatár, így nem létfontosságú neki, hogy az első adandó alkalommal beadja a derekát. Ő kivárja a megfelelő pillanatot, vagy amikor már gyengéd érzelmeket táplál a férfi iránt. A lányok ezzel mit sem törődve a szenvedélynek élnek, és nekik is csak egy dolog számít.

5, A nők tökéletesen tisztában vannak vele, hogyan kell egy pörköltet megfőzni, de a lányok még egy fazék vizet is oda tudnak égetni.

A nők szívesen főznek másokra, sőt boldoggá is teszi őket, ha valakit a főztjükkel kínálhatnak. A lányok ezzel szemben viccesnek tartják, mikor nem képesek megfőzni egy zacskós rizst. Ha nincs az asztalon étel természetesen ők lesznek a legjobban kiakadva. A legtöbb ember nem úgy születik, hogy tud főzni, mert ez egy olyan tudás, amit el kell sajátítani, ám ne csodálkozz, ha gáznak fognak tartani, mert a kisujjad nem mozdítod azért, hogy megpróbálj elkészíteni magadnak valamit.

6, A nők célorientáltak, tudják mit akarnak az élettől, a lányok nem tudják mihez is kezdjenek az életükkel.

Egy igazi nő tökéletesen tisztában van azokkal a dolgokkal, amiket élete során meg akar valósítani, el akar érni, ezért persze minden követ meg is mozgat. Nincs szüksége egy férfira sem, hogy megcsináljon bizonyos dolgokat. A lányok sajnos mindenki mástól várják el a megoldást, és, hogy minden az ölükbe pottyanjon. Ők egyáltalán nem tudják értékelni azokat a dolgokat, amiket birtokolnak.

7, Míg a nők energiával és boldogsággal töltenek fel, addig a lányok teljesen leszívják az energiaszinted.

A nők még akkor is szuperül tudják kontrollálni az érzelmeiket, ha rossz kedvük van. Ők nem fogják lehúzni a te kedvedet csak azért, mert nekik rossz napjuk van. Sajnos a lányoknál már nem ez a helyzet, mert ők egyből letámadnak és elkezdenek panaszkodni, hogy mennyire rossz az életük. Az utóbbi nagyon le tudja húzni egy ember energiaszintjét.

Te melyik vagy?