Ez a 7 legfájdalmasabb mondat, bizonyítja, hogy vége van a kapcsolatodnak.

3194

A pszichológusok azt állítják, hogy vannak olyan viselkedési minták, amelyek azt jelzik, hogy kapcsolataink holtponthoz értek, vagy a kezdetektől fogva nem volt komoly az egész. Akadnak olyan jellegzetes, mondatok, amelyekből egyből rájössz, hogy a párod már egyáltalán nem szeret téged. Felsoroljuk azokat a szavakat és mondatokat, amelyeket a lelki társad biztos, hogy soha nem fog kiejteni a száján.

Semmit sem kell megmagyaráznom neked!

Természetesen partnereinket nem szabad úgy vallatni, mintha rendőrségi kihallgatáson ülne, és nem kell minden egyes lépésről beszámolnia, amit a nap folyamán csinált. Ám az normális, ha maguktól elmondják, hogy telet a napjuk, milyen nehézségekkel találták szembe maguka. Az az ember, aki szeret, örömmel mesél a napjáról faggatás nélkül is.

Ez nem az én problémám vagy Ez a te problémád!

Az ilyen mondatok világosan utalnak arra, hogy kapcsolata a végét járja. Ha partneredet nem érdekli a Te problémád, még akkor sem, ha segítséget kérsz tőle, akkor már nem nincs mit tenni. A szerető társ mindig segít neked, akármilyen kellemetlen témáról is legyen szó.

Ha nem tetszik keress valaki mást.

Az emberek ilyen szavakkal próbálják manipulálni a másikat. Ő nem igazán akar megváltozni, változtatni a stílusán, és őszintén azt hiszi, hogy minden hülyeségével együtt kell élned. Igazából, ha nem tetszik a rendszer, szabadon távozhatsz. Az aki szeret kész kompromisszumokat kötni veled, megpróbál normális hangnemben kommunikálni és érdekli a véleményed.

Nem hiszek neked!

Ezeket a szavakat általában a bizonytalan emberek mondják, vagy azok az emberek, akik dominálni akarnak. Magyarázatot követelnek olyan helyzetekben is, amik nem a te hibádból történtek. Valószínűbb azonban, hogy ez a személy csak okot keres arra, hogy harcoljon veled, vagy épp meg akar törni. Az az ember, aki tényleg szeret meghallgatja a másik fél mondanivalóját és csak aztén mérlegel.

Mindegy, amelyiket akarod!

Ezek a szavak azt jelzik, hogy partnered hűvös és közömbös. Nem érdekli, hogy mit fogsz csinálni a nehéz helyzetekben, és képes lesz-e megtalálni a kiutat. A partnered azt akarja, hogy kezeld magadtól a helyzetet, amik nehézséget okoznak. A szerettő társ együttműködő és segít abban, hogy választani tudj egy számodra nehéz döntésben.

Gondolkodj már el..!

Ebben a helyzetben, nyugodj meg, partnered valószínű elmagyarázza mi aggasztja. Ne felejtsd el, hogy “túlgondolhatsz” bizonyos helyzeteket. Kérd meg a párod, hogy magyarázz el a dolgokat. De ha megismételné ezeket a szavakat, akkor elképzelhető, hogy ő már nem szeret téged.

Igen..tényleg szeretlek.

Mintha azt akarná mondnai “Ez nem lehet igaz! Igen tényleg szeretlek!” Ezek a szavak mentségként is szolgálhatnak a rossz magatartás megmagyarázására. Ha partnered a listánk egyik mondatát használja, aztán azt mondja, hogy “tényleg” szeret, akkor valószínűleg nem igaz. Sokkal inkább lehetséges, hogy partnered megpróbálja manipulálni az érzéseidet.

SHARE
Previous article10 elképesztően kreatív ötlet, amellyel vége az unalmas munkavégzésnek.
Next article16 illusztráció, ami megmutatja, hogy milyen imádni-valók tudnak lenni a lányos apukák