HomeArtEz a 7 legfájdalmasabb mondat, bizonyítja, hogy vége van a kapcsolatodnak.

Ez a 7 legfájdalmasabb mondat, bizonyítja, hogy vége van a kapcsolatodnak.

A pszichológusok azt állítják, hogy vannak olyan viselkedési minták, amelyek azt jelzik, hogy kapcsolataink holtponthoz értek, vagy a kezdetektől fogva nem volt komoly az egész. Akadnak olyan jellegzetes, mondatok, amelyekből egyből rájössz, hogy a párod már egyáltalán nem szeret téged. Felsoroljuk azokat a szavakat és mondatokat, amelyeket a lelki társad biztos, hogy soha nem fog kiejteni a száján.

Semmit sem kell megmagyaráznom neked!

Természetesen partnereinket nem szabad úgy vallatni, mintha rendőrségi kihallgatáson ülne, és nem kell minden egyes lépésről beszámolnia, amit a nap folyamán csinált. Ám az normális, ha maguktól elmondják, hogy telet a napjuk, milyen nehézségekkel találták szembe maguka. Az az ember, aki szeret, örömmel mesél a napjáról faggatás nélkül is.

Ez nem az én problémám vagy Ez a te problémád!

Az ilyen mondatok világosan utalnak arra, hogy kapcsolata a végét járja. Ha partneredet nem érdekli a Te problémád, még akkor sem, ha segítséget kérsz tőle, akkor már nem nincs mit tenni. A szerető társ mindig segít neked, akármilyen kellemetlen témáról is legyen szó.

Ha nem tetszik keress valaki mást.

Az emberek ilyen szavakkal próbálják manipulálni a másikat. Ő nem igazán akar megváltozni, változtatni a stílusán, és őszintén azt hiszi, hogy minden hülyeségével együtt kell élned. Igazából, ha nem tetszik a rendszer, szabadon távozhatsz. Az aki szeret kész kompromisszumokat kötni veled, megpróbál normális hangnemben kommunikálni és érdekli a véleményed.

Nem hiszek neked!

Ezeket a szavakat általában a bizonytalan emberek mondják, vagy azok az emberek, akik dominálni akarnak. Magyarázatot követelnek olyan helyzetekben is, amik nem a te hibádból történtek. Valószínűbb azonban, hogy ez a személy csak okot keres arra, hogy harcoljon veled, vagy épp meg akar törni. Az az ember, aki tényleg szeret meghallgatja a másik fél mondanivalóját és csak aztén mérlegel.

Mindegy, amelyiket akarod!

Ezek a szavak azt jelzik, hogy partnered hűvös és közömbös. Nem érdekli, hogy mit fogsz csinálni a nehéz helyzetekben, és képes lesz-e megtalálni a kiutat. A partnered azt akarja, hogy kezeld magadtól a helyzetet, amik nehézséget okoznak. A szerettő társ együttműködő és segít abban, hogy választani tudj egy számodra nehéz döntésben.

Gondolkodj már el..!

Ebben a helyzetben, nyugodj meg, partnered valószínű elmagyarázza mi aggasztja. Ne felejtsd el, hogy “túlgondolhatsz” bizonyos helyzeteket. Kérd meg a párod, hogy magyarázz el a dolgokat. De ha megismételné ezeket a szavakat, akkor elképzelhető, hogy ő már nem szeret téged.

Igen..tényleg szeretlek.

Mintha azt akarná mondnai “Ez nem lehet igaz! Igen tényleg szeretlek!” Ezek a szavak mentségként is szolgálhatnak a rossz magatartás megmagyarázására. Ha partnered a listánk egyik mondatát használja, aztán azt mondja, hogy “tényleg” szeret, akkor valószínűleg nem igaz. Sokkal inkább lehetséges, hogy partnered megpróbálja manipulálni az érzéseidet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments