HomePeopleEz a 7 előnye annak, hogy idősebb férfival járunk

Ez a 7 előnye annak, hogy idősebb férfival járunk

Mindenki szeretne egy olyan partnert maga mellé, aki kedves, odaadó, tisztelettudó és nem fél kimutatni az érzelmeit. Nagyon sok párkapcsolatnál az a baj, hogy a férfiak később érnek, mint a nők, így teljesen más dolgok érdeklik őket, és érzelmileg is más szinten vannak. Ez mindenki számára nehéz, ezért a nők inkább az idősebb férfiakhoz vonzódnak jobban, hiszen ők már fejben is és hormonok terén is kicsit nyugodtabbak, mint a 20-as éveikben járó palik. Mostani cikkünkben 7 előnyt hoztunk el nektek, hogy miért is érdemes a nőknek az idősebb férfiakkal járniuk. Ha neked is idősebb a párod, bizonyára meg fogod érteni.

1, Az idősebb férfiak már a saját lábukon állnak, mind anyagilag, mind érzelmileg. Rendelkeznek saját otthonnal, így nem a szülőknél kell eltölteni a hétvégét, hanem egy különálló helyen lehet élvezni egymás társaságát. Ők tökéletesen tisztában vannak vele, hogy mit szeretnének egy nőtől és ha nem találják meg, akkor őszintén megmondják, hogy ennek a kapcsolatnak nincs értelme. Ez már csak azért is jó, mert nem húzzák egymás idejét.

2, Az idősebb férfiak már sokkal nyugodtabbak, mint fiatalabb társaik. Nem vágynak annyira a bulizásra, a csajozásra, ők már komolyabb kapcsolatot keresnek és azt a nőt, aki mellett ezt kialakíthatják. Tudja hogyan kell beszélni a gyengébbik nemmel és miket kell tenni azért, hogy levegye a lábáról, persze nem az egy éjszakás kaland kedvéért. A nők úgy gondolják, hogy az idősebb férfiak sokkal sármosabbak, főleg amikor őszülő hajszálak jelennek meg rajta.

3, Ezek a férfiak sokkal nagyobb önbizalommal rendelkeznek, mint fiatalabb generációba tartozó társaik. Nincsenek komplexusaik, és az életét is teljesen felépítette. Az ilyen emberek egyáltalán nem vágynak arra, hogy kényük-kedvük szerint formálják kedvesüket, mert ők úgy szeretik és úgy fogadják el, ahogy van.

4, A mai világban már egyre több 30-as, 40-es férfinak van őszes hajkoronája és szakálla, ami nagyon nagyon vonzó a női nem számára. Ez azért is lehetséges, mert az őszes árnyalatok a tapasztalatot és az érettséget szimbolizálják, és mely nő ne akarna egy érzelmileg stabil és komoly férfit maga mellé, aki nem parádézik, ha egyszer-kétszer meg kell hallgatni a bánatát?!

5, Ezek a férfiak nem érzik cikinek kimutatni az érzelmeiket és tisztában vannak a másik fél érzelmi világával. Pontosan ebből kifolyólag csodálatos szeretők, akikkel elég magas szinten lehet űzni a szerelem, az odaadás, a törődés és a tisztelet művészetét. Minden nő egy olyan férfira vágyik, aki megnyílik előtte.

6, Az idősebb kategóriába sorolható férfiak sokkal türelmesebbek és bölcsebbek, mint a fiatalok. Ők meg tudják válogatni a szavaikat, tudják hogyan közelítsenek meg kényes témákat és hogyan oldják meg a problémákat párjukkal karöltve. Tudják mely helyzetbe milyen tanácsot kell adni és ettől a nők még nagyobb biztonságban érzik magukat.

7, A nők akkor ragyognak, ha a férfi ragyogtatja őket, ezt a egy idősebb férfi tökéletesen tudja kivitelezni. Amikor egy férfi fiatalabb nővel létesít kapcsolatot, akkor ő is kivirul és fiatalabbnak érzi magát, tele életerővel. Ez mindkét félnek jó ezért találják meg a közös hangot.

Neked idősebb a párod vagy fiatalabb? Egyetértesz a fent említettekkel?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments