HomeInterestingEz a 6 kép bemutatja, a magyar és a holland útjavítás közti...

Ez a 6 kép bemutatja, a magyar és a holland útjavítás közti különbséget.

Valamilyen oknál fogva mi magyarok iszonyatosan le vagyunk maradva gyakorlatilag minden országhoz képest. A keleti országokban ezerszer gyorsabban és jobban haladnak a munkálatok legyen szó házépítésről, kórház felhúzásról, útjavításról, vagy bármi másról. A nyugati valamint az északi országokban sem restek hamar felépíteni, megjavítani, átépíteni, amit kell, csak Magyarországon divat mindent évekig elhúzni. Egy olyan egyszerű dolog is nehezünkre esik, mint egy kátyú kijavítása. Biztos ti is megtapasztaltátok már, hogy milyen egy olyan úton közlekedni, ahol a tüdőtök és a gyomrotok konkrétan helyet cserél annyira ráz, ahol már lassan szlalomoznotok kell, hogy kikerüljétek a mély gödröket…stb.

Sajnos az utak nem úgy vannak kialakítva, hogy hosszú évtizedeken át ugyanolyanok maradjanak, vagy télen egyből leolvadjon róluk a hó, ahogy ráesik…. legalábbis hazánkban nem. Keleten viszont megcsinálták ezeket és egyből elolvad, amint kapcsolatba kerül az útburkolattal. Magyarországon ilyen nincs, itt csak akkor küldik ki a hótolókat, mikor már ég a ház.

Néhány nap alatt megjavított útszakasz Japánban

Az útépítés sem egy leányálom, ugyanis míg máshol napok, hetek alatt megcsinálnak egy szakaszt, addig itthon éveket kell várni. A minap napvilágot látott egy videó, mely bemutatja, hogy a hollandok milyen gyorsan javítanak fel, bővítenek ki egy szakaszt az autóúton. Kár, hogy Magyarországon nem tudják így megoldani, és szenvednie kell a sofőröknek az adott szakaszon.

Nézzétek csak milyen ügyesek:

Fast road repair in the Netherlands from r/Damnthatsinteresting

Bemutatunk néhány képet, ami tökéletesen illusztrálja, hogy hazánkban mennyire siralmas a helyzet és, hogy egy egy szakaszt mennyire összecsapnak.

Ezeken az utakon egyszerűen nem lehet rendesen közlekedni.

Minden egyes méter kínszenvedés mind a kocsi, mind a sofőr számára.

Nektek mi a véleményetek a magyar utakról?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments