HomeInterestingEz a 4 csillagjegy még idén visszamegy az exéhez.

Ez a 4 csillagjegy még idén visszamegy az exéhez.

Sajnálatos módon az élet nem kívánságműsor ezért nem mi választjuk meg, hogy az aktuális párkapcsolatunknak mikor lesz vége. Több külső tényező is befolyásolja az elválást, úgymint tiszteletlenség, különböző értékrendek, önzőség, féltékenység és még sorolhatnánk.

Természetesen minden egyes emberrel szakítottak már vagy épp ő szakított mással, de akárhogy is nézzük a továbblépés mindenhogy nehéz. Csak az idő és a távolság tudja begyógyítani a kapcsolat okozta sebeket, ám sokan belesétálnak abba, hogy idővel vissza-visszatekintgetnek a múltba, és újra megpróbálják felmelegíteni a dolgokat, megoldani a nézeteltéréseket és problémákat. Van, akinek ez sikerül és van, akinek bizony még sokadik esélyre sem. Az asztrológia mesterei szerint idén négy csillagjegy fog visszatérni előző partneréhez. Már csak az az kérdés, hogy Te kedves olvasó benne vagy-e abba a négybe.

1, Halak

A Halak csillagzat alatt született emberek, nagyon is hajlamosak arra, hogy visszatérjenek a volt partnereikhez, még akkor is, ha nem voltak mellett túl boldogok, felszabadultak…stb. Képesek arra, hogy sokkal-sokkal jobban szeressenek a második vagy esetleg harmadik próbálkozás alkalmával, mint legelőször. Számukra nagyon fontos szempont, hogy meg tudják oldani azokat a gondokat, problémákat, amik az első kapcsolatban felmerültek.

2, Rák.

A Rák egy nagyon különleges jegy, hiszen maga az állat is hátrafelé megy, így igaz ezen csillagzat alatt született emberekre, hogy az életükben nem előre, hanem visszafelé menetelnek. Mivel nagyon ragaszkodó jegyről van szó, aki mindent megtenne párja boldogságáért, ezért úgy érzi, hogy igenis joga van még egy vagy akár több esélyre az ex-szel. Ha meg sem próbálja visszaszerezni egykori kedvesét, akkor bepánikol, és elkezdi magát ostorozni.

3, Kos.

A Kos jegy szülötteire az jellemző, hogy akkor is a múltban keresi a mentsvárat, ha az nem volt túl felhőtlen. A legnagyobb boldogtalanságban és kétségbeesésben képes elfelejteni, minden rosszat, amit az adott kapcsolatban átélt. Van rá esély, hogy a volt partnerével újra felmelegítsék azon dolgokat, amik egyszer már csődöt mondtak az első próbálkozásnál. A kosnak még az sem okoz gondot, hogy tökéletesen tisztában van vele, most sem lesz jobb a kapcsolat, csak fél a magánytól és úgy érzi kell valaki mellé, még akkor is, ha nem boldog.

4, Szűz.

A Szüzek nagyon érdekes emberek mivel nem tanulnak a saját hibájukból. Újra és újra belesétálnak a csapdába és képesek belekezdeni a volt partnerrel való kapcsolatba annak ellenére is, hogy tudja ezen már nincs mit megmenteni. Persze próbálkozik megoldani és kijavítani a múltban ejtett hibákat, pontosan azért, hogy ne kelljen új kapcsolatba belekezdenie. Ez a jegy addig nem nyugszik, ameddig ki nem deríti, hogy az adott kapcsolatának miért lett vége. Ő az egyenes beszéd híve, még akkor is ha fájdalmas az, amit mondanak.

Te a fent felsorolt jegyek között vagy?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments