HomeInterestingEz a 35 éves férfi Marilyn Monroe akart lenni, ezért átműttette magát....

Ez a 35 éves férfi Marilyn Monroe akart lenni, ezért átműttette magát. Szerintetek sikerült?

Nem is olyan régen bemutattunk nektek egy ikerpárt, akik úgy döntöttek, hogy ők bizony Brad Pitté műttetik magukat. Az univerzum a megmondója, hogy végül mennyi pénzt tapsikoltak minderre. Olyan 6-8 millió forint körül tartanak eddig. Bízzunk benne, hogy elég volt ennyi és megállnak. Az a baj, hogy sokan nem bírják abbahagyni. Minden apróságot a sebészekre bíznának. Az ő esetükben még nagyjából érthető a dolog. Kinéztek maguknak egy helyes világsztárt, akiért nők milliói epedeznek és úgy gondolták, hogy rá szeretnének hasonlítani.

Itt megemlíthetnénk azokat a nőket, akik Barbie babává operáltatják magukat. Velük Dunát lehetne rekeszteni. Sajnos ezek a átalakulások nem sok esetben végződtek “igényesen”. Pláne Rodrigo Alves esetében. Aki Ken babává műttette magát, aztán rájött, hogy inkább Barbie baba szeretne lenni, úgyhogy megint kés alá feküdt. Nincsenek rá szavak…

Ezek már túlmennek minden határon… Itt már nem arról szól, hogy valaki meg van elégedve magával vagy sem. Ez már inkább egy téboly. Szerintem illene elbeszélgetniük egy orvossal, aki az elméjükre is tud hatni, nem csak a testükre. Eleve mi kellett ahhoz, hogy ekkora átalakuláson menjenek keresztül?

Meglátunk egy hírességet a vörös szőnyegen sétálva. Gyönyörű haj, ruha, cipő. Bárkinek lehet hasonló cipője, ruhája vagy frizurája. De az, hogy megpróbáljunk olyan orrot vagy állat szabatni magunknak, már túlzás.

Cikkünk főszereplője, Cyril Roux sem elégedett meg egy pár csinos cipőcskével. Kezdjük ott, hogy az illető férfi és nagy Marylin Monroe fanatikus. Nincs gond azzal, hogy egy férfi odáig van azért a nőért. Anno a világon szinte minden pasi bálványozta. Még az Egyesült Államok elnöke is… De a legtöbben inkább feleségként szerették volna, mintsem hasonlítani rá. Ez a francia férfi 26 évesen úgy döntött, hogy megpróbál hasonlítani rá. Szerintünk nem sikerült…Már 20 beavatkozáson van túl, melyből 16 csak az ajkait célozta.

Ő Marylin Monroe

Ő (volt) Círil Roax

Ez pedig a “végeredmény”. Mi az a száj???

Úgy gondolta, hogy ennyiből megáll a történet? Csináltat magának egy kacsaszájat?

Lassan 2.000.000 Forintot tapsikolt el műtétekre…

Egy kis filter kellhet még a képeire…

Nem tisztünk ítélkezni…

Orrműtét után.

A férfi egyébként eltűnt a közösségi médiákról. Az utolsó megjegyzései szerint rendkívül büszke, hogy egy “plasztik-fiú” lett belőle.

Mit gondoltok? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments