HomePeopleEz a 3 csillagjegy, júliusban megjárja a poklot. Te köztük vagy?

Ez a 3 csillagjegy, júliusban megjárja a poklot. Te köztük vagy?

Mit gondolsz te köztük lehetsz?

A cikkünkben felsorolt csillagjegyek ebben a hónapban nagyon nehéz időszakon fognak keresztül menni. Sajnálatos módon minden csillagjegynek megvan a szerencsés és a kevésbé szerencsés időszaka. Nyilván a nehéz időszakokat sokkal nehezebb átvészelni, mint a jókat, ugyanis, ha valaki szomorú, ideges, feszült, akkor lassabbnak érzi az idő múlását. Ilyenkor nem lehet mást tenni, mint türelmesnek lenni addig, amíg vissza nem áll minden a megfelelő kerékvágásba.

A lenti zodiákusjegyeknek a júliusi hónap fog sok fejfájást és szomorúságot okozni, aminek az átvészeléséhez jó sok energiára, kitartásra és türelemre lesz szükség. Már csak az a kérdés, hogy neked mi a csillagjegyed.

1, KOS. (március 21. – április 20.)

Ez a hónap leginkább önmagad megismeréséről és a meditációról szól, ugyanis a dolgaid az utóbbi időben nem úgy haladnak, ahogy te azt szeretnéd. Ahelyett, hogy az energiáidat az idegeskedésbe fecséreled, inkább vegyél ki néhány nap szabit és fókuszálj a nyugalomra, valamint a pihenésre. A családoddal is konfliktusba keveredsz, de ahelyett, hogy felkapnád a vizet, mérlegelj és próbáld megérteni az ö szemszögüket is. Nem kell, hogy mindig neked legyen igazad, attól mert nem úgy vannak a dolgok, ahogy te mondod még nem dől össze a világ, nem leszel kevesebb ember. Lépj túl ezeken és rálelsz önmagadra.

2, OROSZLÁN. (július 23. – augusztus 23.)

A nyár második hónapja több megpróbáltatás elé fog állítani, de nem kell megijedned, mert ezt bizonyos korszakok lezárásának is tekintheted. Amikor egy kellemetlen feladat elé állít az élet vedd figyelembe, lehet ez az, amiben most igazán helyt kell állnod. Olyan erős jellem vagy, hogy téged senki és semmi nem tiporhat el, és a legrosszabb helyzetek után is képes vagy felállni. Ha nehézségek előtt állsz állj fel, porold le magad, mosolyogj és dobd be magad. Hidd el, így minden sokkal-sokkal könnyebb lesz.

3, NYILAS. (november 23. – december 21.)

Eme hónap érdekes módon tesz téged próbára, amitől nagyon sebezhetőnek fogod érezni magad. Úgy érzed, hogy egyáltalán nem leled a helyedet és állandó bizonytalanság gyötör. Annak ellenére, hogy ezt furcsállod még sincs veled az ég világon semmi probléma. Minden ember életébe eljön egy ilyen pillanat, de hidd el nem tart sokáig. Hamarosan minden visszakerül a normális kerékvágásba, csak légy türelmes.

Te benne voltál a felsorolt háromba?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments