HomeInterestingEz a 28 éves Győri vállalkozó kiakadt: "Tegnap este több ajánlatot is...

Ez a 28 éves Győri vállalkozó kiakadt: “Tegnap este több ajánlatot is kaptam lányoktól”!

Az egyik Facebook csoportban lettünk figyelmesek az alábbi bejegyzésre. Egy 28 éves fiatal vállalkozó akadt ki teljesen. Szerkesztőségünk megkereste a fiatal embert, és részletesebben is beszámolt az esetről.

A férfi teljes nevét nem árulhatjuk el, csak annyit, hogy Attilának hívják, és Győrben több ruhaüzlet tulajdonosa. Attila bevallotta, hogy az elmúlt években nagyon jelentős bevételekre tett szert, így több ingatlan tulajdonosa is lett.

Többet között, egy part közeli lakásé is, Balatonfüreden. Jelenleg nincs barátnője, 1 éve szakítottak a párjával, és úgy érzi, még nem áll készen új kapcsolatra. Viszont térjünk vissza a történethez.

Július végén Attila lement Balatonfüredre, egy kicsit pihenni. Péntek este lement inni 1-2 italt a kedvenc Koktélbárjába. A koktélbár előtt állt meg, az új M6-os BMW autójával. Amikor leült, arra lett figyelmes, hogy 3 lányból álló baráti csapat, nagyon nézi. Ettől Attila kicsit zavarba is jött.

Majd, amikor a lányok látták, hogy nincs párja Attilának, az egyik odament hozzá. A lány óvatosan megkérdezte Attilától, hogy ő jött-e azzal a kocsival, majd utána, hogy van-e barátnője. Attila nagyon meglepődött, majd mondta, hogy nincs. Erre a lány megkérdezte, hogy átülhetne-e az ő asztalához. Erre Attila udvariasan mondta, hogy nem.

A lány kicsit ellenszenvesen otthagyta őt, majd a barátnőivel távoztak. Ezután jött az újabb meglepetés. A társaságból egy másik lány visszajött, és ő is bemutatkozott Attilának. Majd a lány mondta, hogy szívesen eltöltenének vele egy szép estét négyesben, cserébe pár új ruháért és italért. Természetesen Attila visszautasította az ajánlatot, és elköszönt a lánytól. Attila azért osztotta meg ezt a történetet, mert nem akarta elhinni, hogy ilyen létezik.

Sajnos az eset nem kitaláció…

Nektek van valamilyen hasonló élményetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments