HomePeopleEz a 20 kép bemutatja, hogy a nők és a férfiak külön...

Ez a 20 kép bemutatja, hogy a nők és a férfiak külön bolygóról származnak.

Meg sem tudjuk számolni, hányszor hallottuk már, hogy a nők és a férfiak mennyire különböznek egymástól, mind gondolkodásban, mind a takarítási szokásaikban, mind a problémamegoldási készségeikben és még sorolhatnánk temérdek kategóriát, de fölösleges. Mivel minden embernek van egy berögzött szokása, és úgy érzi az a jó, amit ő csinál, ezért nagyon fel tudja magát húzni, ha a dolgok mégsem úgy vannak kivitelezve, ahogy ő azt szerette volna. Ez többnyire annak tudható be, hogy a feladatot nem ők, hanem párjuk intézte el. Annak érdekében, hogy bemutassuk a férfiak és a nők közti “kis” különbségeket, elhoztunk nektek néhány képet, ami tökéletesen visszaadja azt, amiről fent beszéltünk.

1, Na vajon kitaláljátok, hogy melyik az én törölközőm, és melyik a páromé?

2, Amikor a párod azt hiszi a lázmérőre, hogy terhességi teszt.

3, Megkérdeztem a páromtól, hogy van-e elég tészta kettőnkre, mert akkor nem veszek a boltba. Azt mondta van. Amikor hazaértem ezt láttam a spagettis dobozban.

4, Megkérdeztem a páromtól, hogy melyik ruha a jobb, erre ő azt hitte, ez egy és ugyanaz. Ezért ne kérj soha öltözködési tanácsokat a pasidtól.

5, Megkértem a férjemet, hogy legyen kedves a chipses zacskót jó szorosan összetekerni és lecsipeszelni, hogy ne menjen bele levegő. Ő ennyire volt képes.

6, Nagyon stresszes és húzós napom volt ma a munkahelyemen, alig vártam, hogy hazaérjek és vegyek egy forró fürdőt. Erre belépek az ajtón és a párom azzal fogad, hogy van egy kis gond.

7, A feleségem ilyen alaposan eldugta előlem a nasikat. Komolyan elgondolkodtam rajta, mit titkolhat még előlem.

8, Csupán ezekben a dolgokban tér el a férfiak és a nők takarítási szokása.

9, Megkértem a férjem, hogy tegye bele egy zacskóba a csirkét, majd tegye a fagyasztóba. Az én hibám, hogy nem fogalmaztam elég pontosan.

10, Órákat pepecseltem a konyhába, hogy finom sütit készítsek, erre a férjem ezt a szörnyűséget művelte vele. Hogy lehet valaki ilyen falánk?

11, Szépen és kedvesen megkértem a párom, hogy hagyjon nekem egy kis citromot, hogy tudjak tenni a teámba. Ennyit hagyott…

12, Ki képes ilyen sorrendben feltörni a tojásokat? Hol a logika, hol a rendszer?

13, Mondta a férjem, hogy ma ő csinál nekem vacsorát. Mikor megkérdeztem mi lesz ő azt mondta, héjában sült burgonya. Nos, ezt rakta elém.

14, Annak ellenére, hogy a feleségem 500 kilométerre van tőlem, még így is megtalálom a holmijaim között a hajcsatját.

15, Mondtam a férjemnek, hogy tegye be a WC papírokat a WC-be. Mikor már két órája nem jött vissza megnéztem mit csinál… most már tudom.

16, A párom minden körülmények között csirkemellet szeretett volna enni, de nem volt hozzá semmilyen fűszere, ezért így tette be őket a sütőbe.

17, Tökmindegy, hányszor porszívózom, fel a lakást, mindig ennyi hajat szed össze a porszívó.

18, Ez a látvány fogad akkor, ha a férjed úgy dönt, hogy nekiáll szőrteleníteni.

19, Ma felhívott bennünket egy elégedetlen hölgy vásárló, aki szerint hibás laptopot adtunk neki el. Megkértük hozza be, megnézzük mit tehetünk. A nő elfelejtette leenni a monitorról a fóliát….

20, A feleségem aranyosan és cukin megkérdezte, hogy csinálok-e magunknak egy cipős polcot? Az én cipőimnek már nem maradt hely.

Ismerős helyzetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments