HomePeopleEz a 19 kép igazolja, hogy a kereskedelemben dolgozók élete mindennap egy...

Ez a 19 kép igazolja, hogy a kereskedelemben dolgozók élete mindennap egy igazi kihívás.

Nagyon sokan azért nem mennek el a kereskedelembe dolgozni, mert látják mik zajlanak ott. Amikor valaki elmegy egy ruházati, cipő, vagy élelmiszerboltba látja, hogy mennyire aljasak a vevők, mennyi kárt tudnak okozni és mennyire nem törődnek a renddel, tisztasággal. Arról már ne is beszéljünk, hogy mennyire tiszteletlenül tudnak egyes vásárlók beszélni a bolti dolgozókkal, amit nem sokan tudnak elviselni. Amikor nagyobb akciók vannak, vagy közelednek az ünnepek, az emberek megbolondulnak és semmivel sem törődve rombolják szét a berendezéseket, mit sem törődve azzal mekkora kupit hagynak maguk után. A mostani cikkünkben elrettentő képeket hoztunk el nektek, amik bemutatják, hogy milyen is valójában a kereskedelemben dolgozók élete. Minden tiszteletünk az övék!

1, Amikor karácsony előtt a gyerekek beszabadulnak a játékboltba és kipróbálják, hogy mit is szeretnének majd a fa alatt látni.

2, Az oké, hogy a gyerekek nem tudnak otthon rendet tartani, na de ennyire nem kellene elengedniük magukat a boltokban.

3, Ilyet soha nem szabadna senkinek sem csinálni.

4, Ha te is olyan vagy, aki szanaszét hagyja a dolgait a boltban, mert időközben rájön, hogy mégsem kell, akkor nagyon szégyelld el magad.

5, Egy vásárló, aki kiimádta a leghátsó olívaolajat, mert szerinte, amik hátul vannak azok frissebbek, mint az elsők. A kis akciójának ez lett a vége.

6, A képen látható férfi az összes Media Marktban kapható készüléken lecserélte a háttérképet magára. Jó sok szabadideje lehetett.

7, Vannak annyira pofátlan vásárlók, hogy fogják és kibontják az adott terméket, mert nem tudják elképzelni, milyen lehet az íze ezért lemeózzák mielőtt megveszik.

8, Vannak, akiket egyáltalán nem zavar, hogy ezek után már senki sem tudja megvenni. Ők jól laktak vele és ez a lényeg.

9, Úgy látszik valaki nagyon sokszor veszített ping-pongban….

10, Igen, a női részleg. Itt mindig minden szanaszét van dobálva, ki van bontva, szét van kenve és társai.

11, Vannak, akik bizony szükségét érzik annak, hogy bedezodorozzák magukat a boltban, de ez azért mégiscsak túlzás.

12, Akadnak olyanok, akik vásárlás közben elfáradnak és különböző helyekre ülnek le, hogy megpihenjenek. Ez a nő a csomagolt sajtoknál találta meg a legkényelmesebb helyet.

13, A legtöbb ellopott terméknek a sajtok számítanak, ezért egyes szupermarketek drasztikus megoldást alkalmaztak.

14, Bizonyára ismeritek, hogy Black Friday alkalmával mindenki megbolondul. Nos, egyes cipőboltok a képnek megfelelően néznek ki ilyenkor.

15, Tudjuk, hogy a festékeket ki ki kell próbálni, de azért bizonyára ennek van egy másik módszere is.

16, Így néz ki Black Friday alkalmával egy boltnyitás. Legyen mindenkinek elrettentő példa.

17, Majdnem minden szupermarket és ruhabolt fülkéi ilyenek, mert az ember túl lusták kivinni a bevitt árukat.

18, De a cipőboltok sem jobbak. Főleg, amikor egy ilyen látványnál a vásárló odatipeg az eladóhoz, és megkéri, hogy mutasson belőle egy 36-osat.

 

19, Ezen a képen orosz fiatalok gyűjtöttek össze 101 ezer orosz rubelt, hogy meg tudják vásárolni a legújabb iPhone készüléket. Az eladónak csupán két órájába telt összeszámolni, hogy annyi-e az összeg.

Ti láttatok már hasonlókat élőben?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments