HomeInterestingEz a 15 kép bebizonyítja, hogy a nők sokkal rafináltabbak, mint a...

Ez a 15 kép bebizonyítja, hogy a nők sokkal rafináltabbak, mint a férfiak

Tudjuk, hogy a női nem mindig minden körülmények között ártatlannak akarja feltüntetni magát, ám nem mehetünk el amellett a tény mellett, hogy olyan ravaszság lakozik bennünk, mint a hétköznapi rókákban. Bármilyen helyzetből képesek győztesként kijönni, s olyan helyzeteket generálni, melyből csak jól jöhetnek ki. A férfiak az elején nyilván nem gondolják, hogy ilyenek is tudnak lenni, csak akkor, ha már jól kiismerték őket. Bizonyára minden férfinak ismerős az a szituáció, mikor mennének valahova vacsorázni és a kedvesüknek órákba telik összeszedni magát, ám ha késésben vannak, akkor hiperszonikus gyorsasággal képesek elkészülni. Persze ez csak egy példa a sok közül, ám mi most úgy döntöttünk, hogy lerántjuk a leplet a gyengébbik nem képviselőiről és olyan helyzetekben mutatjuk be őket, mikor aktívan űzik a ravaszságot.

1, Amikor egy pár elmegy valahova ebédeli vagy vacsorázni a nők számára az étel kiválasztása egy igazi procedúra. Elsőre nem tudják eldönteni, hogy mit egyenek, és amikor már végre ott tart a dolog, hogy kihozzák a kaját, a párjuké mindig finomabbnak tűnik, mint a sajátjuk, így az övükéből fognak enni.

2, Annak érdekében, hogy a nők tökéletesen nézzenek ki, képesek órákon át keresni a megfelelő helyet és fényviszonyt, hogy egyetlen ránc, pattanás, illetve mitesszer se látszódjon az arcukon. Pontosan ezért nem szabad hinni a közösségi oldalakra feltöltött képeknek.

3, Megmutattam az öcsémnek, hogyan tud hamis alvó testet csinálni, míg én elmegyek bulizni a barátnőimmel. Évek óta csináljuk és a szüleinknek fel sem tűnik a dolog.

4, A nők abból az okból kifolyólag jógáznak, hogy plusz pihenőidőt iktassanak be a mindennapjaikba. A barátnőm már fél órája ebben a pózban van.

5, A nők olyan mesterien tudják változtatni a megjelenésüket, hogy szinte képtelenség megmondani melyik az eredeti arcuk. Csak és kizárólag a család illetve a legközelebbi barátaik látták természetes kinézetüket.

6, A nők nem igazán szeretnek bajlódni a szerelőkkel, karosszériásokkal, fényezőkkel stb… Úgy gondolják ők maguk is meg tudják oldani a dolgokat. Jelen esetben egy nő úgy döntött, hogy az áruházban vásárolt festékkel feketére festi kanári sárga kocsiját.

7, A csajok olyan rafináltak, hogy lazán idős asszonnyá maszkírozzák magukat annak érdekében, hogy megvehessék a szeszes italt a boltban. Ebből is látszik, hogy milyen nagy is a smink ereje és, hogy a lányoknak mennyi eszük van.

8, Mivel sok hölgy nincs megelégedve saját alakjával, de különösebb erőfeszítést nem tesznek az ügy érdekében, képesek testformázó ruhákat venni, hogy karcsúbbnak és soványabbnak tűnjenek. Akkor van gáz, ha ezeket le kell venniük.

9, Megkértem a feleségem, hogy legyen kedves hagyni nekem egy kevés pizzát. Tény és való, hogy megtette, csak nem úgy, ahogy én gondoltam. Mondjuk ln vagyok a ludas, mert nem fogalmaztam pontosan.

10, A barátnőm szándékosan készítette ezt a képet, hogy végre én magam is lássam, amit már hónapok óta hajtogat, miszerint úgy öltözködöm, mint egy öregember.

11, A lányok annak érdekében, hogy mindig szépek és tökéletesek legyenek, egy kiló sminket is képesek feltenni, amivel csak akkor van baj, ha sürgősen meg kell mosniuk a hajukat, mert akkor bizony hamar kiderül a turpisság.

12, A pillanat, mikor rájössz, hogy a kiszemelt csajnál te csak a barátzónáig jutottál el.

13, Nem egy olyan hölgy van, aki különböző testformázó ruhadarabokat vásárol, hogy idomai kerekebbek és látványosabba legyenek. Ez a férfiak szemszögéből nézve óriási átverés, hiszen ezek levételével az álca is lehull.

14, A barátnőm képes volt megszámolni és megszámozni a szekrényemben lévő óvszereket, hogy tudja nem csalom meg.

15, A lányok tökéletesen tisztában vannak vele, hogy milyen pózban kell ülni, állni azért, hogy külsejük kifogástalan legyen. Ám az adott póz egy másik szemszögből nézve már nem annyira előnyös.

A ti barátnőitek is ennyire rafináltak?

Most Popular

Recent Comments