HomeWorldEz a 13 kép bemutatja, a plasztikai sebészek milyen drasztikus változtatásra képesek

Ez a 13 kép bemutatja, a plasztikai sebészek milyen drasztikus változtatásra képesek

Az utóbbi 7-8 évben a lányok és a fiúk egyre jobban érdeklődtek a plasztikai műtétek iránt. Mivel sokan nincsenek megelégedve isten adta külsejükkel, úgy gondolják az egyetlen megoldás, ha kés alá fekszenek és átszabatják magukat. A legelképesztőbb, hogy nemcsak a nők, hanem a férfiak is hódolnak ennek a dolognak. Vegyük csak példának David Beckhamet vagy Cristiano Ronaldot, ők is egy kis korrigálást végeztettek magukon, mert nem tetszettek maguknak úgy ahogy voltak. El kell ismernünk, hogy van, amikor ezek a műtétek sokat tudnak segíteni, hogy az ember visszaszerezze az önbizalmát, ám ha valaki egy bizonyos idő után átesik a ló túloldalára és már nem tud ellenállni a beavatkozásoknak, akkor drasztikus, olykor szörnyű eredményei is lehetnek. Például nagyon sok híresség annyira tönkre tette magát a plasztikai műtétekkel, hogy ma már csak árnyéka egykori önmagának. A mai cikkünkben a pozitív illetve a negatív oldalát is bemutatjuk ennek az eljárásnak.

1, Rita Kern

Az orosz származású 29 éves valóságshow szereplő a szilikon királynője címet is bátran elnyerhetné, ugyanis jelentős mennyiségű műtétje nagyon megváltoztatta megjelenést.

2, Marina Cherkasova

Ez a fiatal lány nem igazán volt megelégedve saját megjelenésével. Nem tartotta magát vonzónak, ezért úgy döntött kés alá fekszik, hogy végre felfigyeljenek rá. Feltöltette ajkait, megműttette orrát, új idomokat csináltatott magának.

3, Lera Frost

Az orosz származású újságírónő és modell szintén elégedetlenkedett isten adta szépségével, ezért többször volt plasztikai műtéten. Nagyon csúcsosnak tartotta állát ezért megcsináltatta állkapcsát.

4, Olga Buzova

A híres orosz televíziós személyiség még csak 33 éves, de már több műtétje volt, mint a korabeli társainak. Nem igazán tetszett neki sem orr, se szája ezért azokat egy kicsit átalakíttatta. Úgy gondoljuk sokkal szimpatikusabb a jobb oldali megjelenése.

5, Christina Deryabina

Egy televíziós program résztvevője, aki egészen máshogy nézett ki a műsorban, mint manapság. Egyáltalán nem tartotta magát vonzónak ezért úgy döntött, hogy összespórol egy kis pénzt, és változtat magán. Sokkal barátságosabb és vonzóbb így a megjelenése.

Ezek a képek a plasztikai műtétek jó és pozitív oldalát mutatták meg, de mint tudjuk a éremnek is két oldala van. Elhoztunk néhány hírességet példának, hogy bemutassuk ennek a dolognak a függője is lehet valaki.

1, Donatella Versace – divattervező.

2, Lil Kim – rapper.

3, Melania Trump – az USA jelenlegi first ladyje.

4, Britney Spears – énekesnő.

5, Tara Reid – színésznő.

6, Lindsay Lohan – színésznő.

7, Joan Van Ark – színésznő.

8, Amanda Bynes – színésznő.

Ti mit gondoltok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments