HomePeopleEz a 13 illusztráció őszintén bemutatja, milyen az igazi nyári forróság

Ez a 13 illusztráció őszintén bemutatja, milyen az igazi nyári forróság

Igaz jelenleg most nem büszkélkedhetünk igazi nyári forrósággal, de hetekkel ezelőtt bizony nagyon sokan szenvedtek a nap erejétől ugyanis megdőlt a melegrekord. Amikor a hőmérő higanyszála 30 fok fölé kúszik az emberekről már 5 perc után elkezd folyni a víz, nem kapnak rendesen levegőt, a munkahely helyett legszívesebben a vízparton lennének és a többi. Persze nincs is jobb, mint mikor süttetheted magad a strandon és akkor mész a vízbe, amikor csak szeretnél, de sok hátulütője van ennek az évszaknak. Például 15 perc alatt olyan pirosra lehet égni, mint a rák és nem lehet szerelmes éjszakákat összebújva tölteni. Mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy bemutassuk nektek, milyen is valójában az igazi nyári forróság.

1, A nyári forróságban a legelviselhetőbb hely a nyitott hűtő előtt van. Ilyenkor az emberek még gyakrabban nyitogatják, hogy könnyebben elviseljék az időjárást.

2, A nagy melegben gyakran kell öntözni az utakat, mert a nap ereje megolvaszthatja az aszfaltot. Egyesek ezt kihasználva megpróbálnak jó közel menni hozzá, hogy őket is érje egy kis permet.

3, A nyár egyik elengedhetetlen része a fagylalt evés. Persze van, aki átesik a ló túloldalára, és inkább bemászna a pultba, hogy ott nyalja el ezeket a krémes, hideg finomságokat.

4, Az biztos, hogy az emberek nem lesznek koszosak a nyári napokon ugyanis 5-10 percenként fognak zuhanyozni, mert leveri őket a víz. Egyetlen nap konkrétan a képen látható szakaszokból fog állni.

5, A nyári melegben az embereknek egyáltalán nem esik jól dolgozni, mert az izzadás, a meleg érzet teljesen el tudja venni a kedvüket. Ilyenkor legszívesebben csak ülnének a ventilátor előtt és nem csinálnának semmit.

6, Amikor éjszaka olyan meleged van, hogy legszívesebben a bőrödet is levennéd, mert csak úgy lehet elviselni a forróságot. Persze ebben az esetben is fontos, hogy a takaró legalább az egyik lábadon rajt legyen.

7, A tikkasztó hőséget csak és kizárólag vízpart mellett lehet elviselni, viszont még akkor is figyelni kell a védelemre. Nyilván, ha az ember nem megy bele a hűs vízbe akkor nem ér semmit a dolog, ugyanis a meleg a parton napozva is utoléri, ami megint csak idegesítő.

8, Minden lány kiejtette már ezt a mondatot a száján, és amikor eljött a nyári időszak, 32-36 fokos hőséggel, akkor már nem virgonckodtak ennyire.

9, Nem érted, hogy az izzadásgátló használata mellett miért ver le 5 perc alatt a víz és mások miért tudnak boldogan mosolyogva, verejték nélkül közlekedni.

10, Ezen időszakban a párok nagyon sokat tudnak veszekedni a légkondi miatt, ugyanis annak ellenére, hogy tényleg elviselhetetlen hőség van a légkondi bizony nagyon hideg levegőt tud fújni, ami egy idő után már nem annyira jó a lányok számára.  

11, Kénytelen vagy sütőkesztyűbe vezetni, ugyanis a nap olyan szinten felmelegítette a kormányt, hogy képtelenség azt kézzel megfogni. 

12, Az év minden más évszakában is elviselhetetlen a tömegközlekedéssel való utazás hát még a nyári melegben, amikor mindenki izzad és kellemetlen szagok terjengnek a buszon, metrón, villamoson.

13, Sajnos ez az időszak az önmegtartóztatásról szól ugyanis elég csak egy picit egymáshoz érni, és már mindenkit levert a víz.

Ti is egyetértetek ezzel?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments