Ez a 12 kép bemutatja, mi a boldog és hosszú kapcsolat titka

Nincs olyan ember a földön, aki ne pukizott volna már saját párja, vagy épp idegen emberek előtt. Aki ezt állítja, az biztosra veheted, hogy hazudik. Statisztikai adatok alapján egyetlen ember, egyetlen nap alatt átlagosan 14 alkalommal szellent. Viszont ezzel nincsen semmi probléma, hiszen ez az élet rendje, sőt egészséges is, ha a bélrendszerben felgyülemlett gázokat kieresztik. Persze jól meg kell gondolni, hogy hol eresztünk el egy galambot. Nyilván a párunk előtt egy bizonyos idő után már fesztelenebbül csináljuk ezt a fajta tevékenységet, sőt egyes tanulmányok szerint ez javítja is a kapcsolatot.

1, Idegenek előtt nem célszerű ilyet csinálni, hiszen ők nem kezelik olyan lazán a dolgokat, mint például a párunk. Ha akkor jön ránk az eregetés, mikor nyilvános helyen vagyunk, jobb ha olyan helyre megyünk ahol nem érzik meg annyira.

2, Nyilván az emberek nem ezzel kezdenek a párkapcsolat kezdeti fázisában, hiszen nem tudják, kedvesük, hogy fog erre reagálni.

3, Amint a felek jobban összeszoknak, már kezdetét veheti ez a fajta tevékenység. Sőt előfordul, hogy pukiversenyeket fogtok rendezni, ahova idegeneknek nem célszerű akkor menni.

4, Ha az emberek egy párkapcsolaton belül sokszor csinálják ezt egymás előtt, az a bizalom jele. Köztudott, hogy a bizalom nagyon fontos egy párkapcsolatban, így ez csak még jobban összekovácsolja a feleket.

5, Ha egy másik oldalról közelítjük meg az egészet, akkor is nagyon jó, ha az ember kiereszti ezeket a gázokat. A ki nem engedett gázok bélrendszeri problémákhoz, haspuffadáshoz vezethetnek, amik hosszútávon, nem tesznek jót a szervezetnek.

6, Egyes elméletek szerint azok az emberek, akik nem szeretik, ha párjuk pukizik mellettük, annak a jele is lehet, hogy már ne érzik magukat túl jól a kapcsolatban.

7, Ha valakivel közös jövőt tervezel akkor elkerülhetetlen, hogy ne szellents a közvetlen közelében. Jobb előbb túlesni rajta és megtudni, hogyan reagál ezekre a dolgokra.

8, A férfiak szemében a kölcsönös empátia és a bizalom jele, ha a nő mer előttük szellenteni. Ettől az ő lelkük is megnyugszik, sőt vonzóbbá is teszi őket.

9, Az erősebbik nem képviselői számára, sokkal őszintébb a kapcsolat, ha a kedvesük hangos pukikat ejt el a lakáson belül.

10, A legtöbb kapcsolatban a felek szégyellnek egymás előtt pukizni, mert kényelmetlennek érzik a helyzetet. Viszont csak úgy alakíthatnak ki, hosszútávú és tartós kapcsolatot, ha ezt megteszik.

11, Ha a pukizás után a párok még nevetnek is az annak a jele, hogy élvezik egymás társaságát és nem okoz számukra nagy problémát, ilyet csinálni.

12, Szó, mi szó, ha te is egy kiegyensúlyozott, boldog és hosszan tartó párkapcsolatot akarsz magadnak, akkor ideje, hogy kienged hátulról a galambocskát.

Te szoktál a párod előtt szellenteni?