HomeInterestingEz a 10 jól kivehető jele annak, ha egy szeretted üzenni...

Ez a 10 jól kivehető jele annak, ha egy szeretted üzenni akar a túlvilágról.

Bizony mind elvesztettünk már olyat az életünk során, aki nagyon közel állt a szívünkhöz, például szülőt, nagyszülőt, testvért, vagy közeli rokont, esetleg barátot, társat. Sokan vannak, akik hisznek a spirituális erőkben és úgy érzik, mintha a nemrég elhunyt szerettük a közelükben lenne. Szakértők szerint a szellemek egy ideig itt maradnak a földön és különböző jeleket hagynak, hogy mi tudjuk velünk vannak. Nyilván az elején mindenki hitetlenkedve fogadja ezt a dolgot, ám hamar rájön, hogy ebben a dologban semmi rossz nincs, csak a szerettünk akar azzal jelezni, hogy jól van és jó lenne, ha mi is tovább tudnánk lépni. Mai cikkünkben olyan jeleket hoztunk el nektek, amik arra utalnak, hogy a szellemek fel akarják venni velünk a kapcsolatot.

1, Ismerős illatra figyelsz fel.

A szakértők szerint ez a leggyakoribb módja annak, hogy a szeretteink lelkei felvegyék a kapcsolatot velünk. Mindegy, hogy milyen illat a lényeg, hogy olyan, amilyet akkor éreztél, mikor még élt. Például ruhái illata, parfüm, hajlakk, dohányfüst… stb. Ha nincs fizikai oka annak, hogy azt az illatot érzed, akkor biztosra veheted, hogy ő látogatott meg.

2,  Érzékenység.

A szeretteink szellemei képesek érzékeinket növelni, így nagyon halványan lehet a hangjukat hallani, érezhetjük az érintését, de hirtelen jött hőmérséklet különbséggel is jelezhetik, hogy ott vannak, sőt olyan ízeket is érezhetünk, amiket ők főztek.

3, Kagyló a lábad előtt.

Ha jó messze laksz a vízparttól, ám ennek ellenére is egy kagylóba rúgsz az úton, akkor az nem véletlen. Eltávozott szerettünk néha drasztikus módon próbálja egyértelművé tenni, hogy ott van a közelünkben és vigyáz ránk.

4,  Különleges álmok.

Agyunk képes lehet alvás közben spirituálisan is megnyílni a világnak, így sokkal befogadóbbak vagyunk a hihetetlennek tűnő dolgokkal szemben. Amiket álmunkban látunk bizony fontos üzeneteket is hordozhatnak, amivel elhunyt szerettünk próbálja felvenni velünk a kapcsolatot.

5,  Elektronikai eszközök be vagy kikapcsolása.

Szintén egy gyakori kapcsolatfelvételi módszer. Ha szellem van házon vagy szobán belül és épp ment a TV vagy a rádió, de hirtelen magától kikapcsolt, mindenféle ok nélkül, akkor az csak egyet jelenthet. Természetesen nemcsak a kikapcsolás, hanem a bekapcsolás is ugyanúgy ennek a jele.

6, Pénzérme a földön.

Pletykák szerint, ha útközben találsz egy pénzérmét a földön, akkor az annak a jele, hogy az eltávozott szerettünk vigyáz ránk.

7,  Tárgyak eltűnése és feltűnése.

Újabb gyakori jelenség, bár az emberek java része ilyenkor azt gondolja, hogy teljesen elment az esze, hiszen emlékszik, hogy az adott tárgyat hova tette. Ha olyat tapasztalsz, hogy egy teljesen indokolatlan helyen bukkansz rá az adott tárgyra az nem véletlen.

8,  Érzed, hogy a közeledben van.

Nem te lennél az egyetlen, aki arról ad tanúbizonyságot, hogy fura érzés kerítette hatalmába házon belül. Általában ez a fura érzés olyan, mintha nem lennénk egyedül a szobában, pedig ha körbenézünk senkit sem látunk ott. Ez voltaképpen azt jelenti, hogy eltávozott szeretted/szeretteid támogatnak téged.

9,  Megszólal a kedvenc zenéje.

Előfordulhat, hogy egy szeretted távozása után folyamatosan az ő kedvenc zenéjét hallod mindenhol, mintha árnyékként követne. Ez nem véletlen, ez egy jel, hogy tudd minden rendben van vele.

10, Béke és nyugalom lesz úrrá rajtad.

Állítások szerint az elhunyt szeretteink szellemei még egy ideig itt maradnak a földön és segítenek túljutni a gyászon. Ám ha épp egy nehéz időszakon mész át és egy nap azt érzed, mintha teljes nyugalom kerített volna hatalmába, akkor az voltaképpen egy szerettednek köszönhető, aki már nem lehet veled.

Te tapasztaltál már valaha ilyesmit?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments