HomeInterestingEz a 10 egyszerű tipp segít abban, hogy a gazdagok körébe tartozz.

Ez a 10 egyszerű tipp segít abban, hogy a gazdagok körébe tartozz.

A gazdagsághoz vezető út nagyon hosszú és kockázattal teli. Nyílván mindenki vágyik egy jobb és gazdagabb életre. Vannak, akik sokat dolgoznak és úgy próbálják megteremteni maguknak azt az összeget. Ám, akik így próbálnak nagyobb összeghez jutni, sajnos hamar elszórják azt a pénzt mert nem tudnak takarékoskodni. A gazdag emberekben mindig volt valami közös. Hát mi elhoztuk nektek azt a 10 tényt, amitől a gazdag emberek ott tartanak ahol. Ha ezeket megfogadod belőled is könnyedén vállhat pénzügyileg sikeres ember.

Találkozz új emberekkel.

A gazdag emberek 68%-a mondta, hogy szeret új emberekkel megismerkedni. Míg a szegényebbeknek csa 11%-a vallotta ugyanezt. A pénzügyi stabilitás elérése érdekében a legtöbb ember a lehető legjobb formáját próbálja megmutatni és jó benyomást kelteni. Gratulálj az új és régi ismerőseidnek is minden fontosabb esemény alkalmával.

Ne higgyj a sorsban.

Szerencsére nagyon ritka esetekben kell a sorsra támaszkodni,  talán csak akkor, ha el kell döntened mit vegyél fel. De amikor fontos dolgokról kell döntened, a gazdagok úgy gondolják, hogy ők határozzák meg az életüket. A szegények 90% -a vádolja a sorsot a szerencsétlenségekért és más olyan tényezőkért, amelyeket nem tud ellenőrizni. A jólétük javítása érdekében pénzt fektetnek pszichikai és lottójegyekbe a saját oktatásuk helyett.

Szeresd a munkád.

Szeresd amit csinálsz. Ez az a mondat, amit  pénzügyileg sikeres emberek 85%-a mond. Ha nem tetszik a munka , amit csinálsz, változtass rajta. Ha nem teszed meg nem fogod tudni növelni a jövedelmedet. 

Figyelj az egészségedre.

A gazdag emberek sok időt fordítanak az egészségükre. Ez magába foglalja az orvoslátogatást, az egészséges életmód kialakítását, a sportokat. A sikeres emberek 76% -a hetente négyszer végez valamilyen fizikai edzést. Ez javítja a rendszertelen étrend és a rossz szokások kialakulását. Az alacsony jövedelműek közül csak 13% látja a kapcsolatot a jó egészség és a siker között.

Kockáztass.

A szegény emberek 6% -a vállalja a kockázatot a pénzügyi helyzet javításért. A kísérletben részt vevő gazdagok több, mint 50% -a egyetértett abban, hogy vállalja a kockázatot. Ráadásul sok gazdag ember észrevette, hogy életük során legalább egyszer életveszélyes kockázat elé került, de megpróbáltak továbbmenni ahelyett, hogy leragadtak volna.

Hanyagold a valóság showkat.

Azok, akik nem gazdagok, 78% -a kíséri figyelemmel azokat a Tv-műsorokat, ahol a nézők figyelhetik valaki más magánéletének részleteit. A gazdagok csak 6%-a nézi. Érdemes megemlíteni, hogy a gazdag emberek nem nagyon szeretik a TV-t, és sokan kevesebb, mint napi 1 órát nézik. Ugyanez érvényes az internetre is: a sikeres emberek kevesebb időt órát töltenek a neten szörfölve, ha csak nincs valami köze a munkához.

Olvass többet.

Naponta legalább 30 percet kellene olvasni az önfejlődésről, a szakmai anyagokról és történelmi irodalomról. A szegény emberek mindössze 2% -a fordít időt az olvasásra.

Kelj fel korán.

A magas jövedelmű üzletemberek több, mint fele ébred legalább 3 órával a munkanap megkezdése előtt, azaz kb 5 órakor. Ilyenkor azzal töltik az időt, hogy megtervezzék azokat a dolgokat, amelyekre szükségük van, például személyes projektek vagy sportolás.

Sok sikeres ember 10-15 percet szán arra, hogy elmélkedjen, vagy egyszerűen csak csendben gondoljon. A korai ébredés nem jelenti, hogy nem alszik eleget. A gazdag emberek 89% -a 7-8 órát alszik, és a megfelelő időben alszanak el, ami este 9-10 óra.

Ne kommunikálj negatív emberekkel.

Az emberek 96% -a pletykál, vagy panaszkodik az életéről. A sikeres emberek nem kommunikálnak azokkal, akik negatívak. Könnyedén megnövelheti az ilyen emberek körét kulturális eseményekkel, önkéntes munkával vagy nonprofit szervezet tagjaként. És sok időt el kell töltened, amíg olyan emberre nem lelsz, aki érdemes rá, hogy beszélj vele.

Ne költs túl sokat.

A legtöbb szegény ember sokkal többet költ, mint amennyit keres. Valószínűleg ismered azokat az embereket, akik drága autókat, telefonokat és egyéb dolgokat vásárolnak hitelre, még akkor is, ha nem engedhetik meg maguknak, még akkor is, ha nincs is szükségük rá. A gazdag emberek általában ragaszkodnak a jövedelemelosztási rendszerhez:

20%- megtakarítás
25%- bérleti díj
15%- élelem
10%- szórakozás
5%- autószervíz

A többi pénzt, olyan dolgokra fordítják, mint ruha vásárlás, orvosi kiadások, oktatás.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments