HomeWorldErre senki nem számított: Meghan Markle kisfiával a karjában érkezett meg a...

Erre senki nem számított: Meghan Markle kisfiával a karjában érkezett meg a meccsre. Íme a képek.

Meghan Markle és Harry Herceg annak idején gyermekük születésénél megegyeztek, hogy nem fogják a picit a nyilvánosságnak kitenni. Inkább Meghan volt az, aki ezt jobban szerette volna, mert féltette gyermekét. Azt akarta, hogy egészséges gyermekként nőjön fel. Nyilván, ha az ember a királyi család tagja, ezt nem tudja annyira kivitelezni, mint szeretné, és ez természetesen így is lett. Kezdetben csak a születése után hozták ki egyszer, hogy bemutassák a nagyérdeműnek, az új családtagot. Akkor igaz még nem árulták el nevét, és a hagyományokkal ellentétben nem Meghan fogta, hanem Harry. Napokkal később tették nyilvánossá, hogy az új kis herceg az Archie Harrison Mountbatten-Windsor nevet kapta.

Azóta már megtartották a kicsi keresztelőjét is, ahova hivatalosan is meg lett hívva Harry édesanyjának Diananak a két nővére is. Ezzel is meg szerettek volna emlékezni az elhunyt hercegnéről. Rajtuk kívül még ott volt Vilmos herceg, Katalin hercegné, Károly herceg, Kamilla hercegné és Meghan édesanyja is. Egyedül II. Erzsébet királynőt nem lehetett látni a képen.

Mint, ahogy minden évben úgy idén is eljött az a nap, mikor a királyi család tagjai lovaspólóznak. Erre a jeles alkalomra a család apraja-nagyja kivonult. Az eseményen részt vett nézőként Katalin hercegné és Meghan hercegné, György herceg, Sarolta hercegnő, Lajos herceg és a kis Archie herceg is. Vilmos és Harry természetesen részt vettek a mérkőzésen.

Nyilván ez a rendezvény nem kerülhette el a sajtó így a paparazzók figyelmét sem. Sokan kivonultak, hogy lencsevégre kapják a családot, és azon belül is leginkább az új herceget. Többen meg voltak lepve mikor meglátták, hogy Harry nem egyedül érkezik. Aki látta a róluk készült képeket egyből szemet szúrt, hogy Meghan nagyon furcsán fogja Archiet. Bizonyára akadtak olyanok, akik szándékosan akartak a kákán is csomót kötni, de tény és való, hogy valami nagyon fura a fogási technikájában.

A mindig csinos Katalin hercegnéről is készült kép, ahogy a kis Lajos herceget tartja a karjában és György herceg okos nagyfiú módjára sétál mellette.

Katalin jó néhány órára elfelejtette, hogy ő a királyi család tagja, ugyanis úgy piknikeztek a gyermekeivel a kocsijuk csomagtartójában, mintha világ életükben ezt csinálták volna. Úgy látszik Katalin nagyon jó munkát végzett, mert mindegyik gyerek olyan jó volt, mint a kisangyal.

Ameddig a család éppen falatozta délutáni uzsonnáját, Vilmosra és Harryre kemény összecsapás várt. Bizony nem egy csapatban játszottak, hanem egymás ellen.

Miután vége lett a meccsnek az elfáradt, leizzadt, pirospozsgás arcú Harry herceg egyből visszasietett a családjához. Egyszerűen süt róla a boldogság, és bizonyára nagyon büszke édesapa is.

Egy újabb lesifotó, ahol Lajos herceg egy puszit dob unokatestvérének Archienak. Meg kell hagyni nagyon cuki ebben a napszemüvegben, igazi szívtipró.

Úgy látszik Meghan nem volt túlságosan feldobódva, mert a legtöbb képen igen savanyú fejet vág. Vajon az eseményhez nem volt kedve, vagy elhozni a gyermeket?

És végezetül egy kép, amit a lesifotósok nagyon jól elkaptak. Akik eddig még nem látták volna a kis Archie arcát, most itt a lehetőség. A szép szemű herceg biztos nagyon sok szívet elfog rabolni. Az már most látszik, hogy orrát édesanyjától örökölte.

Ti mit gondoltok valóban be tuják tartani, hogy a picit nem viszik ki a nyilvánosság elé?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments