HomeCelebrityEmlékszel még Lorelaira és Roryra? - Így néz ki ma a Szívek...

Emlékszel még Lorelaira és Roryra? – Így néz ki ma a Szívek szállodája szexi anya-lánya párosa

A Gilmore Girls néven ismert sorozat Magyarországon hét évadon át futott. Lorelai Gilmore és lány, Rory egy kitalált városka, Stars Hollow lakói, akiknek életét követhettük nyomon. A sorozat az anya-lánya viszonyról, a családi problémákról, barátságokról, a munkáról és a szerelmekről szólt.

A tévénézők imádták a Szívek szállodáját, mindenhonnan csakis pozitív visszhangot kapott a népszerű sorozat. Emellett Emmy-díjat is kapott és beválasztották Minden Idők 100 legjobb tévés sorozata közé is. Valamint ebben a sorozatban indult el Melissa McCarthy világraszóló karrierje is, aki Sookie szerepét alakította.

A város változatos karakterekkel van tele és körülbelül 30 percnyire található Hartfordtól, ahol Lorelai szülei élnek. A sorozat központi felvetéseit az ambíció, oktatás, munka, szerelem, család és az osztályokkal kapcsolatos kérdések alkotják. A társadalmi kritikája leginkább Lorelai és vagyona közötti bonyolult hozzáállásában, valamint szülei, Richard és Emily Gilmore, külsőségekkel kapcsolatos megszállottságában, valamint Rory és a többi tanuló közötti interakcióban jelenik meg először a Chilton Akadémián, később pedig a Yale Egyetemen.

A Szívek szállodáját mindenhol nagy kritikai elismeréssel fogadták.

2016. január 29-én megerősítették, hogy a Szívek szállodája visszatér egy négy részes, egyenként 90 percből álló minisorozatként a Netflixen, Szívek szállodája: Egy év az életben címmel 2016. november 25-én. Mind a négy epizód Stars Hollowban játszódik, egy-egy részt szentelve az évszakoknak, a télnek, tavasznak, nyárnak és az ősznek.

A sorozat első epizódja óta közel húsz év telt el, a színészek pedig hatalmas változásokon mentek keresztül.

Alexis Bledel 19 évesen lett világhírű, egy castingon választották ki a szerepre, az egész életét meghatározta a sorozat.

A 38 éves színésznő 2012 októberétől jött össze a a Mad Men sztárjával, Vincent Kartheiserrel, akivel két évvel később házasságot kötött. Ez a színésznő legfrissebb képe, fél éve pedig egy filmben tűnt fel így.

Lauren Graham Hawaii-ról származik, 1995-ben költözött Hollywood-ba, ahol több sorozatban is játszott már a Szívek szállodája előtt. A hírnevet azonban ez a sorozat hozta meg számára. Gyors beszédéért és kék szeméért kapta meg ezt a szerepet.

Az 52 éves színésznőről tavaly nyáron, Manhattan-ben készült egy paparazzi sorozat. A fotók láttán mindenki megdöbbent, ugyanis a sorozat szexi anyukája bizony felismerhetetlen lett.

Melissa McCarthy

Sookie szerepét játszotta el a színésznő, akinek karrierje azóta is felfelé ível. Számos filmben szerepelt már azóta és a mai napig is folyamatosan forgat.

Legutóbb közel fél mázsás fogyásával került a címlapokra, azóta azonban visszaszedett egy kicsit a leadott kilókból.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments