HomeCelebrityEmlékszel még a Barátok köztből Berényi Mikire? Most megmutatta az igazi feleségét!

Emlékszel még a Barátok köztből Berényi Mikire? Most megmutatta az igazi feleségét!

Szőke Zoltán, a Barátok közt Berényi Miklósa, öt év után vetett véget legelső házasságának. Úgy tűnik Laki Anikóval nem találták már a közös hangot, ezért 2016-ban kimondták a válást.

Zoli nem volt nagyon elkeseredve, hiszen szíve mélyén tudta, hogy nem Anikó a hozzá illő személy. Élete szerelmét a legnagyobb titokban vette el feleségül a tavalyi év során, akinek kilétét is eddig homály fedte. Annamáriával még a középiskolában szerettek egymásba, ám más utakra terelte őket az élet. Mind a két fél, más-más ember mellett kötött ki, akikkel családot is alapítottak. Szőke Zoltánnak két fia született, Annamáriának pedig egy fia egy lánya.

Egy gimnáziumi osztálytalálkozó alkalmával kerültek újra közelebb egymáshoz, és tudták, hogy egymásnak teremtette őket az Isten. Annamária azt mondta egyszer egy interjúban, hogy mikor meglátta Zolit az osztálytalálkozón és köszöntötték egymást, érezte a szívében, hogy ő az az ember, akire mindig is vágyott, és hatalmas nyugodtság fogta el, mikor megölelte. A pár 23 éven át nem találkozott egymással, úgyhogy valószínű nagy felüdülés lehetett ez mindkettőjük számára. A Barátok Közt sztárja, eddig csak néhány alkalommal mutatta meg szerelmét a közösségi oldalon, ám, ahogy végignézzük a közös képeiket, láthatjuk, hogy nagy a boldogság és a harmónia kettejük között.

Próbáltunk összegyűjteni néhány képet, ahol látszik, hogy milyen boldog házasságban él Szőke Zoltán és felesége Annamária.

Egy szabadtéri rendezvényen együtt a lány édesapjával.

Zoli és felesége szeméből egyértelműen kiderül, hogy végre mindketten otthonra leltek.

Vásárlás közben.

Új párjával együtt egy partin.

Most már boldogan.

Most Popular

Recent Comments