HomeInterestingEmlékszel az Amerikai Pite szereplőire? Így néznek ki ma

Emlékszel az Amerikai Pite szereplőire? Így néznek ki ma

Gondolom mindenki emlékszik az Amerikai pite című filmre. A film hatalmas siker volt világszerte. 1999-ben készült és megindította a tini-vígjátékok lavináját. Onnantól kezdve egy új időszámítás kezdődött a filmiparban. Míg most a Marvel filmek a menők, akkoriban a csajozós, bulizós vígjátékok uralták a piacot.

Az első Amerikai pite részt még több is követtek. Gondolták megpróbálják meglovagolni a sikert. Sajnos egyik sem ért igazán a nyomába az első epizódnak. Sikere elsősorban annak volt köszönhető, hogy olyan témákról beszélt, amik akkoriban még kicsit tabunak számítottak a filmvásznon.

De vajon, mi történt a sztárokkal?

Jason Biggs – Jim Levenstein

A színész, aki azzal lett híres, hogy intém viszonyba került egy almás pitével. Sajnos később sem sikerült komolyabb karriert befutnia. Egyelten komolyabb szerepe 2003-ban a Csak az a sex című film, melyet Woody Allen rendezett. Egy fiatal írót játszott benne, aki egy rendkívül problémás lánnyal jön össze. Egy másik filmben ismerkedett meg Jenny Mollen-nel, akit később feleségül is vett. Azóta is együtt vannak bár a nő előszeretettel tereget ki hálószobatitkokat a Twitter-én.

Chir Klein – Chris Ostreicher

A pite után még próbálkozott Hollywood-ban. Egyszer Mel Gibson mellett is lehetett látni a Katonák voltunk című filmben. A színésznek komoly alkoholproblémái voltak, ami miatt le is tartóztatták kétszer is.

Thomas Ian Nicholas – Kevin Meyers

Korábban is egy ismert gyerekszínész volt. Énekes dalszerzőként is aktív. Tizennégy éves kora óta gitározik. 2008-ban jelent meg első nagylemeze. Ő nem az elveszett emberek közé tartozik.

Eddie Kaye Thomas – Paul Finch

Rendkívül tehetséges volt futballban. Elmehetett volna a profi ligába is játékosnak, de a színészet miatt lemondott a dologról. Hogy jól tette? Nem valószínű. Sem a filmiparban, sem pedig a magánéletben nem sikerült kiemelkedőt produkálnia. Maradt volna a focinál…

Alyson Hannigan – Michelle Flaherty

Ő már az Amerikai Pite idején egy sikeres lány volt a TV-ben. A Buffy, a vámpírok réme című sorozat egyik főszereplője volt. Elejétől a végéig szerepelt mind a hét évadban. 2005-ben megkapta az Így jártam anyátokkal című sitcomban az egyik főszerepet. Filmekben semmi kiemelkedőt nem tudott felmutatni, de azért megtalálta a helyét. Nem került a süllyesztőbe.

Natasha Lyonne – Jessica

A legszebb kilátások elé ő nézet, és ő bukott talán a legnagyobbat. Az Amerikai pite premierjén már alkohol és drogproblémákkal küzdött. 2001-ben letartóztatták ittas vezetés miatt. Az albérletéből kizavarták és állítólag teljesen lepusztult állapotban volt a lakás. Említésre méltó filmjei nem igazán voltak. 2005-ben kórházba került hepatitisz, tüdő- és szívproblémák miatt. Mostanára tiszta életet él, de meglátszik rajta az elmúlt 20 év.

Tara Reid – Victoria

Próbálkozott Hollywood-ban és volt is pár kisebb-nagyobb szerepe, de tévés karrierjénél sokkal nagyobb nyilvánosságot kaptak magánéletének egyes epizódjai. Beállt harmadiknak Paris Hilton és Lindsay Lohan mellé és ők voltak a nagy bulizós csajszijai Hollywood-nak. Eljegyeztette magát pár tehetős üzletemberrel aztán az esküvő előtt szakít velük. Sajnos a plasztikai műtétek egyik elrettentő példájává vált.

Sean William Scott – Steve Stifler

Alapjában véve idiótákat játszott a további filmjeiben is. Magánéletéről sokat nem tudni. Szanatóriumba vonult egészségügyi és személyes okokból. Ki tudja miért…

Mena Suvari – Heather

Ígéretesen indult a karrierje. Nagy jövőt jósoltak neki. Legfőképpen Kevin Spacey féle Amerikai szépségben, melyet a kritikusok nagyon kedveltek. Egyszerűen csak pechje volt. Nem akart megindulni a szekér. Erre rátett egy lapáttal, hogy elvállalt pár olyan filmet, ami eleve halálra volt ítélve. A színészkedés mellett modellkedik is. A Lancome egyik arca.

Shannon Elizabeth – Nadia

Hinnétek, hogy a hölgy már 46 éves? Durva mi? Volt pár szerepe még. Aktivista és pókerezik azóta.

Eugene Levy – Jim apukája

A film egyik legviccesebb karaktere. Mára már 71 éves is elmúlt. Pár filmben láthattuk még. Nagyjából hasonló karaktert hozott mint az Amerikai Pitében.

Jennifer Coolidge – Stifler mamája

Őt sem rágta meg teljesen Hollywood. Kapott még kisebb-nagyobb szerepeket. Kisebb filmekben, sorozatokban. Mára 57 éves is elmúlt és igazán kedveli a plasztikai sebészeket.

Mit gondoltok? Emlékeztek még rájuk? Írjátok meg kommentben a véleményeteket.

Most Popular

Recent Comments