Emlékeztek rá? 13 évesen a Disney sztárja volt, ma pedig mindenkinek mutogatja magát.

Valószínűleg minden kislány fejében megfordult már a gondolat, mikor a TV előtt ülve a nézte kedvenc műsorát, hogy sztár lesz. Igen ez egy remek álomnak tűnik, ám az idő előrehaladtával egyre csak távolodni látszik a nagy elképzelés. Persze vannak olyan “szerencsés” fiatalok, akiket egyből kiszemelnek egy újonnan induló műsorhoz, ám ez nem hazánkra jellemző, hanem inkább Amerikára. A legtöbb gyereksztárt első körben statisztának veszik fel, majd szép lassan lépked fel a ranglétrán és már főszerepeket is rábíznak. Így kezdte Bella Thorne is a pályafutását, aki legelőször 2003-ban kapott szerepet a “Túl közeli rokonban”. A Magyarországon élő emberek csak 2011-ben ismerkedhettek meg a nevével, legalábbis akkor, ha valaki nagy rajongója a Disney Channelnek.

Bella 13 éves volt, amikor beválogatták az “Indul a risza!” című sorozat főszereplői közé, ahol CeCe Jones szerepét kellett eljátszania. Karaktere egy igazi lázadó tini, aki fittyet hány minden szabályra és ezzel a habitussal legjobb barátnőjét Rocky Blue-t (Zendaya Coleman) is mindig veszélybe sodorja. A hasonló korosztály körében elképesztő népszerűségre tett szert annak idején és természetesen így egy csapásra igazi világsztárrá nőtte ki magát.

A fiatal színésznő egyébként nemcsak színészi tehetségének köszönheti a sikert, hanem annak is, hogy hat évesen modellkedni kezdett és a legnagyobb cégek versengtek azért, hogy vele dolgozhassanak. Ez volt az, ami beindította TV-s karrierjét is.

Ezek után sorra jöttek neki a szerepek, de a legnagyobb áttörést a fent említett “Indul a risza!” hozta meg neki és kolléganőjének Zendayanak.

Azóta természetesen eltelt néhány év és a kis Bella is felnőtt. A 21 éves nővé érett sztár még mindig óriási népszerűségnek örvend, ám most már nem a sorozatban nyújtott teljesítménye miatt, hanem kihívó képeinek köszönhetően. Azt nem lehet mondani, hogy nagyon visszafogott és konzervatív életet él, ha ilyen jellegű képeket tölt fel közösségi oldalaira.

A 21 éves Thorne kisasszony egyébként pontosan olyan makacs és lázadó életet él a való életben, mint, amit a sorozatban produkált. Majdnem 21 milliós követőbázisa van, akik napi szinten nézik, hátha felkerült valamilyen szaftos kép az oldalára. Rajongóinak hála olyan jól megy az élete, hogy egy házat is tudott venni az interneten befolyt pénzből.

Ma már nyilván nemcsak azok az emberek követik, akik gyerekként oda voltak érte, hanem jó pár új rajongóra is szert tett kissé magamutogató életvitele miatt. A mindössze csak 21 éves színésznőről nem lehet azt mondani, hogy zavarba jön a kamerák láttán, sőt egyenesen imádja ha fotózzák, ezért nem is zavartatja magát, ha az utcán fotósok követik lépten-nyomon.

Rengetegen gondolják úgy, hogy ő lehet az újdonsült Lindsay Lohan, amit nem tudunk eldönteni, hogy ennek Bella örül vagy sem, ugyanis Lindsay nem épp a makulátlan életéről híres.

Az egykori sorozatsztár egyébként nem bújik el a paparazzik elől akkor sem, ha épp nincs rajta smink, ugyanis számára teljesen mindegy, hogy van az arcán vagy nincs.

Instagram oldala tele van ilyen és ehhez hasonló képekkel, ahol inkább mondanánk őt 35 évesnek, mint 21-nek.

2016-ban saját Twitter oldalán jelentette be az egész világnak, hogy a saját neméhez is vonzódik, így onnantól fogva nem vetette meg magától a nőkkel való párkapcsolatot sem.

Azt meg kell hagyni, hogy elképesztően szép alakja van, bizonyára sok lány irigykedik rá miatta.

Egy újabb gyöngyszem, amit Instagram oldalán lehet megtalálni, amiből arra lehet következtetni, hogy bizony tényleg nincs zavarban, mikor tetőtől-talpig úgy kell pózolnia, ahogy édesanyja a világra hozta őt.

Néhány érdekesség egyébként Bellaról:

2007-ben elveszítette édesapját, aki egy autóbalesetben hunyt el. Az esetről és az utána ért traumáról először 2008-ban beszélt.

Amikor az iskolában második osztályos tanuló volt, diszlexiát állapítottak meg nála, ám egy idő után magántanuló lett, mert társai folyamatosan megalázták őt. Úgy győzte le a problémáját, hogy mindent elolvasott, ami a keze ügyébe akadt, például gabonapelyhes dobozt, tejes dobozt, légfrissítőt… stb. Elsőre nehezen ment neki, de szándékosan csinálta, hogy végre megszabaduljon ettől a gondtól.

Ti mit gondoltok erről az életvitelről?