HomeInterestingEmlékeztek még Russel Crowera, a Gladiátorból? Így néz ki napjainkban.

Emlékeztek még Russel Crowera, a Gladiátorból? Így néz ki napjainkban.

Nincs olyan ember a világon, aki ne látta volna a híres és népszerű “Gladiátor” című filmet, amiben Russel Crowe játszotta, Maximus Decimus Meridius szerepét, vagyis magát a Gladiátort. A 2000-es években készült remekmű több díjat is bezsebelt már az Oscaron, Golden Globeon, és Baftan. Olyan kategóriákban nyert, mint a legjobb színész, legjobb vizuális effektek, legjobb jelmez, legjobb film, legjobb eredeti forgatókönyv és még sorolhatnánk. Ez az a film, amit képtelenség megunni, hiszen az emberek amúgy is  nagyon szeretik a történelmi szálon futó történeteket. Az események 180-ban játszódnak Marcus Aurelius császár uralkodása alatt. A kompozíciót még jobbá teszi a fent említett Russel Crowe, akiért gyakorlatilag minden nő odavolt, hiszen remekül kidolgozott testén rengeteg szem megakadt.

A színésznek ezek után majdnem minden évben jutott valamilyen főszerep, például 2006-ban szerepelt a “Bor, mámor, Provenceban”, 2008-ban a “Hazugságok hálójában”, 2012-ban a híres drámában a “Nyomorultakban”, 2013-ban megkapta Jor-El szerepét az “Acélember” című filmben. 2017-ben a legújabb “Múmiába” válogatták be és 2018-ban a “Kitörölt fiú” című ifjúsági filmben játszott.

Minden filmben remek formában volt, de valami nagy dolog történhetett az életében ugyanis legutóbb a paparazzik döbbenetes formában kapták lencsevégre. A mindig izmos, férfias és jóképű színész, most teljesen el van hízva. Olyan hasat növesztett, amilyet még életében nem láttunk rajta.

Egy kis kutakodás után azonban kiderült, hogy ez csak egy speciális jelmez a legújabb filmjéhez. Így most a Gladiátor film szerelmesei vehetnek egy mély levegőt, ugyanis kedvenc színészük nem hízott meg csupán egy szerep kedvéért álruhát öltött. Sokan azt gondolták, hogy ennyire elengedte magát, de erről szó sincs. Csak egy olyan szerepet kapott, amiben ilyen testet kellett öltenie.

2019. június 30-án startolt el a legújabb sorozata, a “The Loudest Voice” vagyis a “A legharsányabb hang” amiben az ismert televíziós producert alakítja, Roger Ailest.

Sokak szerint Russel megismétli azt, amit annak idején Christian Bale “A legsötétebb óra” című filmben, mikor Winston Churchill szerepét kellett eljátszania. Még csak nemrég startolt el a sorozat, de IMDb-n már 7,6-os értékelést ért el.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments