HomeCelebrityEmlékeztek még Nicolas Cage-re? Napjainkban alig lehet ráismerni

Emlékeztek még Nicolas Cage-re? Napjainkban alig lehet ráismerni

Nicolas Cage egy olyan színész Hollywoodban, akinek az egész világon ismerik a nevét, hiszen rengeteg film főszereplője volt már. Mind romantikus, mind akció és kalandfilmben is egyaránt megállta a helyét és olyan szuper jól alakította a karaktereket, mint senki más. A Nemzet Aranya, a Szellemlovas, a Tolvajtempó, a Szikla és a Fegyvernepper sem lenne ugyanolyan nélküle. Mindegy, hogy jót vagy gonoszt játszik, mindenben rátalált kicsit önmagára.

Annak ellenére, hogy nem tartozik a leghelyesebb színészek közé, sokan igenis sármosnak találták őt, főleg a romantikus filmjeiben. A színésznek azonban idővel gondjai támadtak függőségeivel és a magánéletével, majd elkezdett lefelé zuhanni a lejtőn. Nem is olyan régen, ittas állapotban elvette feleségül barátnőjét Las Vegasban, majd miután sikerült kijózanodnia, besétált az illetékesekhez és kérvényezte a házasság semmissé tételét. Ez csak egy a sok-sok hibája közül, amit az utóbbi években művelt.

A minap azonban egy filmbemutatón kapták lencsevégre, és gyakorlatilag mindenki hatalmas kerek szemekkel nézte őt, mert gyakorlatilag rá sem lehetett ismerni.

Nicolas Cage a 90-es években élte fénykorát, akkor szerepelt a legtöbb romantikus kategóriába tartozó filmben, köztük az Angyalok városában is. Partnere a filmben Meg Ryan volt és alakításukkal hamar beírták magukat a filmtörténelembe.

A paparazzik legutóbb márciusban tudták lencsevégre kapni a színészt, aki akkor ittas állapotban volt. Annyira bódult volt, hogy nem is emlékezett arra, hogy Las Vegasban feleségül vette barátnőjét. Pár nap múlva, mikor sikerült kijózanodni és feleleveníteni, hogy mit is tett az elmúlt napokban azonnal rohant, hogy semmissé tegye a házasságot.

Nicolas Cage-t a napokban is sikerült lefényképezni, ugyanis legújabb filmje premierjén, a “Running With The Devil-en” megjelent. A színészt sajnálatos módon elsőre nem mindenkinek sikerült beazonosítani, mivel drasztikusan megváltozott. Amikor hosszas nézegetés után lesett az embereknek kit is látnak, elakadt a szavuk és nem akartak hinni saját szemüknek.

Értjük és tudjuk, hogy az idővel nem lehet felvenni a versenyt, ám a színész olyan szinten meg volt öregedve, hogy erre már csak az tett rá egy lapáttal, hogy iszonyatosan igénytelenül nézett ki. Hatalmas szakállat növesztett, ami nem is volt karbantartva. Sokan egy hajléktalanhoz hasonlították őt, ami valljuk be nem áll messze az igazságtól. Ruházatáról pedig ne is tegyünk említést. A színész eddig csodaszép öltönyökben érkezett az eseményekre, ápolt külsővel fényképezhették a paparazzik, de most valami nagyon félresiklott…

Ti mit gondoltok? Szerintetek van ennél lejjebb?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments