HomeInterestingEmlékeztek még erre a lányra, aki 16 évesen megnyerte a lottót? Így...

Emlékeztek még erre a lányra, aki 16 évesen megnyerte a lottót? Így él 15 év elteltével.

Szinte nincs olyan ember a világon, aki ne szeretné megnyerni a lottót, hogy a hatalmas összegből “gondtalan” életet élhessen. Viszont a szerencsejáték óriási felelősséggel jár, ugyanis ha valaki megnyer egy nagyobb összeget, gyakorlatilag egyből kicsúszik a markai közül, sőt egyre több “barátot” szerez magának, akik kihasználják a jóhiszeműségét és lehúzzák őt pénzzel, amit soha többé nem fog viszont látni. Hasonló eset történt egy fiatal lánnyal is, aki évekkel ezelőtt nyerte meg a lottót és élete fenekestül felfordult.

Valószínű mindenki emlékszik Callie Rogers-re a legfiatalabb lottónyertesre, aki 2003-ban 1.875.000 fontot vagyis majdnem 686 millió forintnak megfelelő összeget vitt haza. Callie még csak 16 éves volt mikor megnyerte a pénzt, de több se kellett neki, hogy felmondjon akkori munkahelyén és elkezdjen élni. Természetesen a lottótársaság azóta bevezette, hogy csak 18 éven felüliek vehetnek részt a szerencsejátékban.

Callie a nyeremény nagy részét elherdálta, plasztikai műtétekre, tetoválás varratásra, drága kocsira, és egyéb káros szenvedélyre. Rengeteget utazott, amire megint sok pénz ment el, sőt a barátainak és családjának is nagyon sok pénzt adott. Miután megnyerte a pénzt megugrott “barátainak” a száma, akik egyből kihasználták őt.

Callie természetesen nem kapta vissza a barátainak kölcsönadott pénzt, és ezek után jó gyorsan el is pártoltak mellőle. A lány vett anyjának egy új lakást, ahova beköltözhetett, sőt egy új nyaralót is, hogy legyen hol kipihennie a hétköznapok fáradalmait.

A lány szülei évekkel később elváltak, és Callie magát hibáztatta miatta, ugyanis gondjai adódtak a káros szenvedéllyel és ki akarta ontani saját életét. Elmondta, hogy a barátaival rendszeresen járt bárokba, ahol gyakorlatilag mindenki italát ő fizette. Mivel nem bírta a ránehezedett terhet, fogta magát és egy nap paracetamol tartalmú gyógyszereket vett be altatóval és várta az élete végét, de szülei rátaláltak és azonnal kórházba vitték.

Callie beismerte, hogy túl fiatal volt ahhoz, hogy ennyi pénz egyszerre a markába szálljon. Élete fenekestül felfordult és nem jó irányba. Egy idő után a lány úgy döntött, hogy normális életet fog élni, és most ápolónőként dolgozik az egyik helyi kórházban. Azt mondta, hogy sokkal boldogabb így és a nyomás is megszűnt, amit eddig érzett a hatalmas vagyon miatt.

Mims Davies, az Egyesült Királyság parlamentjének tagja elmondta, hogy a Nemzetközi Lottó Szövetség úgy határozott, hogy 18 évre emeli a szerencsejáték korhatárát, hogy ezzel is megvédjék a védtelen fiatalokat a gonosz emberekkel és a rájuk nehezedő stresszel szemben.

Egyébként Callienek három gyermeke is született, az egyik viszont agyi bénulással küzd és anyjának már nincs annyi pénze, hogy fia gyógykezelését finanszírozni tudja.

Sajnos majdnem minden fillérjét plasztikai műtétre, és egyéb szórakozásra költötte, így most nem tud neki olyan életet biztosítani, amit megérdemel. Az ápolónői állásból pedig nem kap annyit, ami a kezelésekre elég lenne.

Te mit gondolsz megérte minden?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments