HomePeopleEmlékeztek még a világ leghajasabb kisbabájára? Most már rá sem lehet ismerni

Emlékeztek még a világ leghajasabb kisbabájára? Most már rá sem lehet ismerni

Amikor az élet úgy hozza, hogy egy párnak gyermeke születik nagy izgalom fogja el az egész famíliát. Első körben azért, hogy kisfiú lesz-e vagy kislány másod sorban amiatt, hogy kire is fog hasonlítani, egészséges lesz-e. Természetesen ezen kívül sok más miatt is izgatott a család apraja-nagyja, amit meg is értünk, főleg, ha a bizonyos gyermek elsőként születik. Amikor a pici kibújik édesanyjából, mindenki örömkönnyekben tör ki, hiszen az első találkozás felfoghatatlanul boldog érzés.

Cikkünk főhősével is így történt mikor megszületett. A kis Chanco, óriási meglepetést okozott a szüleinek, ugyanis olyan hajkoronával született, hogy még a dokik is meg voltak lepődve. A pici képeit hat hónapos korában töltötték fel az internetre, aki hatalmas népszerűségnek örvendett a felhasználók körében.

A kislányt olyan sok megdicsérték a haja és elképesztően cuki pofikája miatt, hogy szülei úgy döntöttek csinálnak neki egy Instagram oldalt, hogy rajongói nyomon tudják követni az életét. Jelenleg 388.524 ember követi őt.

Azóta nem igazán hallottunk a kislányról, ezért kíváncsiak voltunk, hogyan is néz ki a kis Instagram sztár durván másfél évvel születése után. Elhoztuk természetesen azokat a fotókat, amik néhány hónapos korában készültek. Aki lemaradt volna róla most megtekintheti milyen gyönyörű kis hajas baba volt annak idején.

Ezen a képen életében először ült vonaton a kicsi Chanco. Úgy látszik egész jól viseli a tömegközlekedést.

Szülei természetesen elvitték baba fotózásra, ahol gyönyörű szép masni formába kötötték a haját. Ha lettek volna rajta egér fülek, lazán úgy néz ki, mint Minney egér.

Édesanyja imád különböző csatokat tenni torzonborz hajába, ami még cukibbá teszi őt.

Nem telik el úgy nap, hogy ne kötnék vagy ne csatolnák fel a “kis” haját. Szemmel láthatóan nagyon is jól viseli, mikor dús haját így teleaggatják.

Ez a tündéri kislány mindig a legcukibb ruhákba van felöltöztetve. Nem csoda, hogy olyan sok rajongója van.

Láttatok már tőle szebb kislányt?

Nem tud olyan fotó készülni róla, amin ne lenne egy zabálnivaló kis manócska.

Amikor alszik haja mindig hátra van dobva, hogy ne melegítse a nyakát.

Instagramján a második legfrissebb képén egy nagyon szép virágfal előtt áll.

És most következzen a legeslegfrissebb képe, amin már kész hercegnő a leányzó. Azoknak a gyönyörű szemeknek nem lehet ellenállni. Bizonyára szülei is odáig vannak érte.

Szerintetek, hogy néz ki most, hogy már egy éves is elmúlt?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments