HomeCelebrityEmlékeztek Krasznai Tündére az X-faktorból? Így fest napjainkban!

Emlékeztek Krasznai Tündére az X-faktorból? Így fest napjainkban!

Az X-faktor, egy olyan tehetségkutató, ami évente megrendezésre kerül, és egy egész ország tűkön ülve várja, mikor startol el, hogy a jobbnál-jobb, vagy a rosszabbnál-rosszabb produkciókat végignézze. Van, akiről első ránézésre meg lehet mondani, hogy tehetséges vagy sem.

Így volt ez Krasznai Tündével is, aki a 2013-as X-faktor válogatón részt vett, és továbbjutott az élő showig. Már akkor nagyon egyedinek találta a zsűri a hangját, és pik-pak levette őket a lábukról. De, nem csak a zsűrit, hanem a TV-nézőket, is, hiszen nagyon hamar megkedvelték a tehetséges énekesnőt. Ám nem sokra rá, nagyon érdekes információk ütötték fel a fejüket Tünde múltjáról.

Igaz, a tehetségkutatót nem nyerte meg, de sok barátot és tapasztalatot gyűjtött össze a műsorok alatt. Ám, azóta nem igen lehet hallani Tündéről. Nem tudjuk, hogy befutott-e vagy sem. Esetleg egy teljesen más munkakörben helyezkedett el és felhagyott az énekléssel. Mindenesetre találtunk róla pár új képet.

2014-ben szerepelt a Celeb vagyok ments ki innen, ahol többször összetűzésbe keveredett Szabó Zsófival. Amikor 13 nap után kiesett, egy hatalmas kő esett le a szívéről, mert alig várta, hogy hazamehessen. Természetesen ekkor is sok dolog derült ki Tünde életéről.

Egy friss nyári kép róla.

Egy gyors pihenő.

Így nézett ki, mikor az X-faktorba jelentkezett, azóta külseje változott, kíváncsi lennék, hogy habitusra ugyanaz az ember maradt-e.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments