HomeCelebrityElképzeltük, hogy néznének ki a 20. századi ikonikus hírességek napjainkban - Íme...

Elképzeltük, hogy néznének ki a 20. századi ikonikus hírességek napjainkban – Íme a képek

Grace Kelly, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Jacqueline Kennedy ők egytől egyig gyönyörű és természetes szépségek, akik a történelem szerves részévé váltak. Stílus ikonként emlegetik őket, akik kifogástalan megjelenéssel és arccal rendelkeztek a 20. században. Minden fiatal lány rájuk akart hasonlítani, de természetesen ez nem olyan egyszerű. A modern, 21. századi szépség standardek csak egy kicsit különböznek a régitől, mégis nagy mértékben meg tudják változtatni egy ember külsejét és kisugárzását. A mostani cikkünkben bemutatjuk nektek, hogy ezek a híres nők, hogyan is néznének ki a mai világban, ha ugyanannyi idősek lennének, mikor a régi képeket készítették róluk.

1, Jacqueline Kennedy Onassis – így nézett ki a valóságban és így nézne ki ha a mai világban élne.

2, Grace Kelly – így nézett ki a színésznő régen és a szakértők szerint így nézne ki, ha a jelenben lenne ugyanannyi idős.

3, Marilyn Monroe – színésznő és fotómodell ilyen gyönyörű volt régen, s ilyen lenne a megjelenése, ha napjainkban lenne ugyanannyi idős.

4, Diana hercegnő, a 80-as években ilyen szép volt. Ám szakértők szerint, ha most élnek, ebben a világban ugyanannyi idősen, akkor vélhetően így nézne ki.

5, Katharine Hepburn egykori színésznő, ma a jobb oldali képnek megfelelően nézne ki.

6, Marlene Dietrich egykor népszerű színésznő a jobb oldali képnek megfelelően nézne ki, ha most, ebben a világban élne.

7, Audrey Hepburn az “Álom luxuskivitelben” főszereplője, ilyen különleges lenne, ha a 21. században élne.

8, Rita Hayworth a “Gilda” című film főszereplője kicsit máshogy nézne ki, ha a 21. században élne.

9, Sophia Loren az olasz származású színésznő régen is különleges volt, de ha most lenne ugyanannyi idős, mint a bal képen, akkor olyan lenne külsőre mint a jobb képen.

10, Brigitte Bardot színésznő, mind a mai napig él. “A megvetés” című film főhősnője a jobb oldali képnek megfelelően nézne ki napjainkban, ha még mindig olyan fiatal lenne, mint a bal oldali képen.

11, Twiggy a “Blues Brothers” színésznője, a mai világban fiatalon a jobb oldali képnek megfelelően nézne ki.

12, Elizabeth Taylor elképesztően gyönyörű volt a 20. században. Ám, ha most a 21. élne akkor bizonyára ilyen lenne.

13, Gina Lollobrigida ha most lenne ugyanannyi idős, mint a bal képen, akkor a jobb oldali fotónak megfelelően nézne ki.

Ti mit gondoltok, szebbek lennének?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments