HomePeopleEláruljuk, melyik az az öt csillagjegy, akivel nehéz az együttélés - Te...

Eláruljuk, melyik az az öt csillagjegy, akivel nehéz az együttélés – Te köztük vagy?

Minden csillagjegy szülöttének vannak olyan tulajdonságai, amelyek megnehezíthetik az együttélést. Viszont, akadnak olyanok is, akikkel kifejezetten problémás a közös élet. Lehet ez azért, mert túlságosan is karrieristák vagy pusztán azért, mert nehezen veszik rá magukat az elköteleződésre. Te vagy a párod vajon köztük van? Most megtudhatod!

Bika

A Bika jegy szülöttei nem tartoznak azok közé, akik nehezen találnak maguknak párt, sőt, nem is az elköteleződéssel vannak gondjaik. A probléma forrása az, ha hosszú távon kell együtt élniük valakivel.

Felfogásuk kissé konzervatív, ragaszkodnak a hagyományos szerepekhez, az azonban nehezükre esik, hogy otthoni feladataikat a megszokott módon vállalják.

Egy hétköznapi kapcsolatban bezárva érzik magukat, amikor pedig elhatalmasodik rajtuk ez az érzés, akkor rendkívül makaccsá válnak. Konok módon gondolkodnak, kitartóak, de az esetek többségében képtelenek a kompromisszumokra. Ahelyett, hogy engednének a harmónia érdekében, inkább elmenekülnek a kapcsolatból, legyen az szétköltözés vagy szakítás.

Skorpió

A Skorpió védelmező és odaadó partner, szenvedélyes, ez jelenti a kapcsolata jó oldalát. Ám, csak addig ilyen, amíg minden az ő tervei szerint alakul. Ha valami megváltozik vagy nemet mondasz valamire, akkor bánt, ahol a legjobban fáj, illetve nagyon csúnya dolgokat vághat a fejedhez.

Elégedetlenkedővé, szőrszálhasogatóvá és agresszívé válik, ehhez pedig még némi negatív felfogás is társul. Teljesen biztos benne, hogy mindenben neki van igaza, ezért képtelenség meggyőzni őt egy nézeteltérés során. Felesleges vele vitába szállni, ez azonban az együttélés során szinte elkerülhetetlen.

Vízöntő

A Vízöntő a legszabadabb és legfüggetlenebb felfogású emberek közé tartozik. Ezek a tulajdonságok nagyban megnehezítik azt is, hogy bárkivel komoly kapcsolatba kerüljön. Azonban, ha mégis eljut erre a szintre, akkor előtérbe kerül gyermeteg énje, amely problémássá teszi a közös életet.

Mivel nehezen köteleződik el, csak ritkán marad hűséges, főleg hosszú távon. Nem kizárható teljesen az sem, hogy egyszer eljön az a pillanat, hogy a stabilitás mellett teszi le a voksát, ehhez azonban minden körülménynek tökéletesnek kell lennie.

A Vízöntő bizalmatlan, nem tűri a szabályokat és a korlátokat és nem enged közel magához. Inkább elmenekül, mint sem megoldja a gondokat, tehát, rendkívül nehéz komoly kapcsolatot ápolni ennek a jegynek a szülöttével.

Bak

A Bak teljesen másként viselkedik fiatalként, mint idősebb korában. Húszas éveiben inkább csapong, túlköltekezik, minden téren felelőtlen és nem találja a helyét. Ebből pedig már az következik, hogy vele az együttélés sem leányálom.

Felnőtt korára azonban benő a feje lágya, komolyan veszi az életet és karriert. Kitartó a munkában és igyekszik megteremti a biztonságos légkört a maga és családja számára. Azonban, a rengeteg munka feszültséggel jár. A Bak keveset van otthon, ez pedig gyakran vezet vitához és veszekedéshez.

Ikrek

Az Ikrek hatalmas szabadságvággyal rendelkezik, amely egy jó adag önállósággal is társul. Mivel igényli, hogy egyedüli döntéseket hozzon, tehát, nem igazán kompromisszumképes, amire pedig egy hosszú távú kapcsolatban nagy szükség lenne.

Nehezen ismerik el más igazát, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, hogy makacsul ragaszkodnak saját álláspontjukhoz. Rendkívül nyitottak a világra, tehát, ha megtalálják a szerelmet, akkor hajlamosak arra, hogy egész életükben megkérdőjelezzék, hogy vajon tényleg ő-e az igazi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments