HomeWorldEgy nő otthon próbálta vörösre festeni a haját. Végül egy autómosóban tudták...

Egy nő otthon próbálta vörösre festeni a haját. Végül egy autómosóban tudták csak lemosni róla a festéket

Az ember alapvetően szeret spórolni. Vagy, ha nem is szeret, de rá van kényszerülve. A mostani ínséges időkben rá vagyunk kényszerülve arra, hogy egy picit osszunk és szorozzunk, hogy mi az, ami belefér és mi az amit le lehet csípni a havi költségvetésből. A karantén alatt sokan úgy voltak vele, hogy a szépségipari szakembereket ejtik és megpróbálják megoldani maguknak az olyasféle kezeléseket. Az otthon kényelmében nem biztos, hogy szükségünk van csilli-villi műkörmökre és a fodrászunkat is ráérünk majd a lezárások után meglátogatni.

Egy hajfestés ára nem olcsó mulatság. Hajhossztól függ, de lehet akár 15 – 20.000 Forint is. Sokan vannak úgy, hogy megpróbálják otthon házilag, de ezek legtöbbje sosem sikerül úgy, mintha egy szakemberre bíznánk. Nem mellesleg, elképzelhető, hogy mire eljutunk hozzá csak fogja a fejét, hogy miként fog ebből újra valami “szépet” kihozni. Agyon-vissza festett hajakat újra szépen elfedni, nem egyszerű mulatság.

Egy “Theonlykeef” nevű TikTok felhasználó úgy döntött, hogy befesti a haját. Ő a tűzvörös színt preferálta, és meg is vette a hozzá való hajfestéket. A festék neve “éjféli rubint”.

Sajnos a hajfestés után rá kellett jönnie, hogy ez többe fog kerülni, mint egy törülköző és egy régi póló feláldozása.

A festék korántsem azt az árnyalatot adta ki, amire a nő számított. A maró festék már megfogta a homlokát, kezét is. Annak érdekében, hogy ne tegye tönkre az egész fürdőszobát egy eléggé elkeseredett lépésre szánta el magát.

Mivel felismerte a helyzetet és rájött, hogy otthon ezt nem tudja lemosni, ráadásul a fürdőszobája kezdett inkább egy mészárlás helyszínére hasonlítani úgy döntött, hogy elmegy egy autómosóba!

Az egyik fia segített neki lemosni a haját, míg a másik próbálta valahogy elzárni az utat a többi autós elől, hogy ne lássák, hogy épp mit csinálnak.

A jól összehangolt csapatmunkának köszönhetően anya és fiai gyorsan megbirkóztak a feladattal, és sietve elhagyták az autómosót. Bár a dolog nem maradt nyom nélkül… Az egész padlót vörös voltok borítják.

A történet ellenére a végeredmény egész jónak mondható. De a nő azt tanácsolta, hogy inkább menjen el mindenki egy fodrászhoz.

Íme a videó a “balesetről”!

@theonlykeef

The salon experience. Watch the end! #trending #comedy #hairdye #fail #carwashspa #likethat #unexpected

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments