HomeInterestingEgy nő, aki már majdnem egy éve esküvői ruhájában éli mindennapjait -...

Egy nő, aki már majdnem egy éve esküvői ruhájában éli mindennapjait – Íme a képek

Szinte nincs olyan nő a világon, aki kislányként ne álmodozott volna arról, hogy milyen lesz élete legszebb napja, vagyis az esküvője. Tuti, hogy nem egy és nem is két alkalommal játszották el azt a jelenetet, mikor végigvonulnak a templomban virággal a kezükben a sorok között és mosolynak jobbra-balra a násznépre. Valószínű azt a pillanatot is többször eljátszották, mikor a vőlegény felemeli hosszú fátylukat és megpillantják csillogó szemeiket, fülig érő mosolyukat. Ez egy olyan perc a nők életében, ami a legnagyobb boldogsággal tölti el szívüket, legalábbis addig, míg világra nem hozzák első gyermeküket.

A nők ezen a napon szó szerint a tökéletességre törekednek. Szeretnék, ha a díszletek, a helyszín, a zenekar/Dj, az ételek, a fotós, na meg persze a ruha tökéletes lenne. Ez teljesen érthető, ám mint ahogy a legtöbben megtapasztalták, nincs olyan, hogy minden tökéletes, mert mindig lesznek apróbb hibák, bibik, amik felüthetik a fejüket a nagy nap. A ruhára visszakanyarodva, a nők sok időt töltenek azzal, hogy megtalálják álmaik ruháját, azt, amiben boldogan kimondják azt a bizonyos IGENT. Cikkünk főszereplője annyira, de annyira beleszeretett a ruhájába, hogy nem is akarta levenni. Sőt, azt mondta nem is fogja levenni. Eme ígéretét, ha hiszitek ha nem, de beváltotta.

A főhősnőt Dawn Winfield-Hunt-nak hívják, aki 2019 augusztusában kelt egybe szerelmével, ám úgy tűnt van egy harmadik fél is a kapcsolatukban, aki (ami) nem más, mint az esküvői ruha. Dawn szó szerint úgy megszerette a ruhát, sőt olyan gyönyörűnek találta magát benne, hogy esze ágában sem volt levenni, vagy átöltözni. Olyan komolyan gondolta, amit mondott, hogy valóban abban kezdte el elvégezni a mindennapi teendőket, például a bevásárlást, kertészkedést, főzést, takarítást, ház körüli munkákat…stb.

Ám akkor is viselte, mikor elment bokszolni az edzőterembe, mikor elment állatokat simogatni az egyik ismerőséhez és még akkor is, mikor ellátogatott egy tengerparton megrendezett fesztiválra.

Létrehozta Facebookon a “The life and times of a wedding dress” – “Egy esküvői ruha élete és ideje” nevű oldalt, majd elkezdte dokumentálni a mindennapjait. Azért akarta felhívni magára a figyelmet, hogy jótékonysági szervezeteket támogathasson. Mivel terve célt ért, így eldöntötte, hogy ruhája segítségével plusz három szervezetnek fog pénzt gyűjteni. Még olyan terve is volt, hogy olyan esküvői ruhát készít, amit jótékony célra fog felajánlani, ezt persze a COVID 19-es járvány meghiúsította.

Az is kiderült, hogy néha napján azért leveszi, hogy megtisztítsa a ruhát a piszoktól, rá került foltoktól:

Hamarosan azonban véget ér a tündérmese ugyanis csak egy évre kapta meg a ruhát, így annak kölcsönzési ideje nemsokára lejár. Dawn mindent megtesz annak érdekben, hogy a lehető legjobban kihasználja az időt.

Elhoztunk még róla pár képet, hogy bemutassuk miket is csinál a mindennapok során:

Bevásárlás közben.

Napozás, láblógatás közben

Nagy munkálatok közepette

Edzés közben

Szemöldökfestés és szempillafestés során is ez a ruha van rajta.

Egy kis szórakozás sem árt… legalábbis neki, a ruháról inkább nem nyilatkozunk.

A Buckingham-palota előtt pózolva:

Ha érdekelnek a további dokumentált képek, események, akkor látogass el Facebook oldalára. Garantáljuk lesznek olyan képek, amik meg fognak döbbenteni. Ti csinálnátok ezt utána?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments