Egy másfél éves kislány telefontöltőt vett a szájába! Ami ezután történt, az minden szülő legnagyobb rémálma!

340

Courtney N Davis egy 19 hónapos kislány édesanyja. Egy nap észrevette, hogy valami nem stimmel a gyermekével. A kislány normálisan viselkedett, de furcsa elszíneződés jelent meg a szája sarkánál, amit nem más okozott, mint egy véletlenül bedugva hagyott telefontöltő. A kislány csak néhány másodpercig tartotta a szájába a töltőt.

A nő leírta a történetét a Facebook-on. Úgy döntött, hogy más édesanyákkal is megosztja történetét és megpróbálja felhívni a figyelmüket erre az eddig veszélytelennek hitt tárgyra. Mert ez az eset, majdnem a kislánya életébe került.

Gyors reakció.

Amikor Courtney észrevette, hogy valami baj van a gyermekével, azonnal elvitte a gyermeket az orvoshoz. Kiderült, hogy a gyermek arcán égési sérülés van, amit egy telefontöltő okozott. A kíváncsi kisgyermek, akkor vette a szájába a töltőt mikor az anyja nem volt bent a szobába. Az orvos azonban nem tudott segíteni az ilyen típusú égési sérülésen.

Hogyan történt ez?

Az anyuka nem húzta ki a töltőt a konnektorból, és a kislány bevette a szájába. Az édesanya elmondása szerint, minden egyes alkalommal kihúzza a töltőt a csatlakozóból, de most a sok tennivaló következtében elfelejtette. Ez az alkalom elegendő volt 19 hónapos kislánya számára, hogy érdeklődve közeledjen az eszközhöz, és a szájába vegye.

Nem tudja, miért tette.

Courtney azt is elmondta, hogy a gyerek még sohasem érdeklődött a töltő iránt korábban. Meglepődött, hogy ilyen helyzet alakult ki. Azonban, ahogy említette – a gyermek a baleset után viszonylag normálisan viselkedett.

“- Soha nem próbálta bevenni a töltőt a szájába. Az adott napon azonban a szájába vette, és súlyos égési sérülést okozott neki. Hálát adott az istennek, hogy fájdalmai viszont nem voltak. Úgy viselkedett, mintha egyáltalán nem zavarta volna”- mondta Courtney.

Nem volt jó
Az orvos kenőcsei ellenére a lány szájában jelentkező seb napról-napra rosszabb lett. Begyulladt, megduzzadt. Néhány nappal a baleset után az égés nagyon csúnyán nézett ki. Szerencsére másnapra jobb lett, és a lány elkezdett javulni.

Figyelmeztet másokat.

Courtney, a Facebookon megosztotta a történetét a drasztikus képekkel együtt, hogy felhívja minden szülő figyelmét. Minden töltőt ki kell húzni az aljzatból és jó messzire el kell tenni. A lánya volt annyira szerencsés, hogy túlélje, de egy másik gyermek esetében lehet, hogy tragikus vége is lehetett volna a dolognak.

SHARE
Previous article25 lenyűgöző és különleges gyűjtemény, amiket nem látsz minden nap
Next articleEgy szál fehérneműben mutatta meg újra magát Ördög Nóra! Íme a képek.