HomeInterestingEgy lány, aki először Barbie akart lenni, majd úgy döntött mégis Kim...

Egy lány, aki először Barbie akart lenni, majd úgy döntött mégis Kim Kardashian lesz!

A 24 éves Jennifer Pamplona, már egész fiatalon arra várt, hogy betölthesse azt a kort, mikor mehet el plasztikai sebészhez, ugyanis úgy akart kinézni, mint Kim Kardashian. Eddig összesen fél millió dollárnak megfelelő összeget költött a beavatkozásokra, és Jennifer elmondása szerint itt még nincs vége.

Jennifer modellként dolgozott, sőt a Versace divatház is felfigyelt szépségére, ám ez neki nem volt elég. A lány nem modell, hanem inkább celeb szeretett volna lenni, ezért döntött amellett, hogy egy élő Barbie-vá változtatja magát. Mivel barátja Celso Santebanes, azaz az élő Ken baba inspirálta őt, ezért döntött emellett. 24 óra alatt összesen kilenc műtéten ment keresztül.

De ez a Barbie őrület nem tartott sokáig, és újabb műtétek mellett tette le a voksát. Újdonsült célja az lett, hogy Kim Kardashian-re hasonlítson. Hogy ezt mind megvalósíthassa 4 bordáját szedette ki és egy óriási implantátumot ültetett a hátsójába, sőt zsírral fel is töltette. Az idomait kétszer nagyobbíttatta meg, orrát keskenyebbre műttette meg, sőt, ajkait is feltöltette. A rengeteg arc beavatkozás miatt, Jennifer már nem tudott mosolyogni.

„Az orvosok megkérdezték tőlem, félek-e, hogy a sok művelet miatt elhunyok. Ha ez megtörténik, akkor boldogan és gyönyörűen fogok eltávozni”- mondta teljesen komolyan Jennifer a Caters News egyik interjújában.

Elhoztunk pár képet megjelenéséről.

Szerintetek is hasonlít Kim Kardashianre?

Vajon nem zavarja, hogy nem tud mosolyogni?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments