HomeBeautifulEgy kislány, aki találkozhatott kedvenc könyvéből a hercegnővel.

Egy kislány, aki találkozhatott kedvenc könyvéből a hercegnővel.

Seattleban egy kislány az édesanyjával sétált, amikor megláttak az utcán egy menyasszonyt.Az ara ép az esküvői fényképésszel indult fotózásra. Ennek köszönhető, hogy az esetről képek is készültek.

A kislánynak van egy kedvenc könyve, amelyet mindig magával visz mindenhova, ez a könyv egy hercegnő történetét írja le. Amikor séta közben meglátta a gyönyörű menyasszonyt, azt gondolta, hogy a kedvenc hercegnőjét láthatja élőben. Hisz a könyvben olyannak írták le a főhősnőt, mint a menyasszonyt. Gyönyörű fehér, földig érő ruhájú, és ragyogó mosolyú nőnek.

A kislány nagy örömmel és ámulattal nézte az előtte álló asszonyt. Az ara először nem értette a dolgot, de a kislány édesanyja elmesélte neki, hogy miért örül ennyire lánya a találkozásnak.  

Miután a menyasszony megértette, belement a játékba. Szebbé varázsolta a kislány napját azzal, hogy hagyta azt higgye ő az akit annyira szeret. 

Még egy száll virágot is adott neki a csokrából, hogy ne felejtse el, egyszer belőle is hercegnő válhat. 

A kislány hihetetlenül boldog volt. Édesanyjának azóta is mondogatja, hogy a hercegnője valóban létezik, és tényleg olyan gyönyörű, mint a könyvben.  

A gyönyörű arának ez volt élete legboldogabb napja, több szemszögből is. Hisz feleségül ment élete szerelméhez, és egy kisgyermek hősévé válhatott. 

Hisz ki ne szeretnek valaki hőse lenni…. Főleg ha egy édes gyerekről van szó. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments