HomeInterestingEgy fotós, aki vicces képek formájában mutatta be, milyen a kapcsolata a...

Egy fotós, aki vicces képek formájában mutatta be, milyen a kapcsolata a kutyáival

Ursula Aitchison két csodálatos és aranyos golden retriever, Hugo és Huxley gazdája. A Londonban élő fiatal lány az egész világnak be akarja bizonyítani, hogy az élet két kutyával karöltve egyáltalán nem is olyan unalmas, mint sokan hiszik. Ezt imádnivaló képek formájában szemlélteti, amivel arra ösztönzi embertársait, hogy fogadjanak örökbe kutyát. Ursula elmondta, hogy a különleges képek készítésére néhai nagybátyja inspirálta, aki Bedlington terrierével készített rengeteg képet. Kiderült, hogy Hugo és Ursula már hat esztendeje élnek együtt békességben és boldogságban, majd hamar rájött, hogy szeretne még egyet és így került hozzá hét hónappal ezelőtt Huxley.

Hugo egy rendkívül okos, bájos és klassz kutya, aki imádja az embereket, mondhatni mindenki kutyája, ha kimegyünk a parkba játszani. Ő egy igazi mókus fanatikus, ám túl lassú ahhoz, hogy bármelyiket el tudja kapni (szerencsére).

Még soha nem láttam egyetlen olyan kutyát sem, aki annyira szeretne enni, mint ő. Gyakorlatilag az összes morzsát felnyalja, amit talál.

Ursula szerint Huxley mindent lemásol, amit Hugo csinál. Például, ha Hugo nyelve kilóg, akkor tuti biztos, hogy rövidesen Huxleyé is. Igazi kis szeretetgombóc, aki egy nap vagy 100-szor ráteszi a mancsát a kezemre, hogy simogassam.

Nagyon ügyetlen, és gyakran nekimegy a dolgoknak, vagy megbotlik. Szerencsére nincs baja, olyan kemény a feje, mint egy szikla.

Huxley egyszerűen oda meg vissza van Hugoért, aki csendben tűri Huxley minden megmozdulását. Hugo mindaddig utálta a sárgarépát, míg Huxley meg nem érkezett. Most is igazából csak féltékenységből eszi meg.

Hugo nagyon féltékeny típus, nem viseli jól, mikor Huxley odabújik hozzám. Ebből kifolyólag mindketten rajtam csüngnek – mesélte Ursula.

Ursula, aki egyébként fotósként dolgozik, szeretne segíteni azoknak az embereknek, akik szeretnének jobb képeket készíteni magukról és háziállatukról.

Ursula szerint meg kell tanítani a kutyákat arra, hogyha kamera elé állnak, akkor kapnak jutifalit. Meg kell találni melyik az a póz, ami a kutyának a legjobban tetszik. Nem minden kutya képes tojással a fején egyensúlyozni, így ne is várjuk el tőle.

Most összegyűjtöttük az általunk legviccesebbnek ítélt képeiket, hogy lássátok mennyire vicces az élete két csodás eb mellett.

Azt kérte mosolyogjon… valószínű nem erre gondolt.

A kutyásoknak nincsenek olyan filmbe illő képei, amit a legtöbb Insta celeb oldalán lehet látni.

Ursula képes beöltöztetni kutyáit, s úgy viselkedni velük, mintha emberek lennének.

A három barát együtt hajtja álomra a fejét, és olykor ilyen indokolatlan képek készülnek róluk.

Ursula és Hugo kölcsön kenyér visszajár kapcsolatot ápol egymással.

Néha úgy öltözteti őket be, mintha az ikertestvérei lennének.

Mintha egy igazi gengszter ülne Ursula mellett.

Még a fürdőkádban sem hagyják magára. Lépten-nyomon ott vannak, hogy figyeljék minden mozdulatát.

Emlékeztek a Susi és Tekergő című mese jelentére? Nos, azt próbálták meg imitálni.

Ilyen egy igazi barátság: “Ha ő is, én is.”

Már-már olyanok számára ezek a kutyák, mintha a gyerekei lennének. Nos nem is igazán viselkedik velük másképp, vegyük példának ezt a képet:

Ti csináltátok ilyen fotókat a házi kedvenceitekkel?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments