HomePeopleEgy férfi, akiről mindenki azt hiszi hazudik, mikor bemutatkozik

Egy férfi, akiről mindenki azt hiszi hazudik, mikor bemutatkozik

Sajnálatos módon a gyerekek nem tudják megválasztani a nevüket, mert az teljes mértékben a szüleik feladata. Szegényeknek olykor olyan nevet adnak, ami egy életre megkeseríti az életüket. Egyetlen mázli, hogy a legkacifántosabb, legabszurdabb neveket még az állam sem engedélyezi, így nem kell attól félni, hogy bugyuta keresztneveket aggatnak rájuk.

Ennek ellenére, még így is találunk párat, ami hagy némi kívánnivalót maga után. Tény, hogy mai cikkünk alanyának nincs nevetséges utóneve, ám mindenki azt gondolja róla, hogy hazudik, mikor bemutatkozik.

A férfi TikTok-on is elmondta, hogy minden egyes alkalommal hazugnak nevezik, mikor elárulja mi a neve csak azért, mert azt egy népszerű könyv és filmsorozatban lehetett olvasni, hallani.

A fiatal srácot úgy hívják, hogy Griffin Dohr. – Igen jól gondolod. Ezt a Harry Potter című könyvekben illetve a filmben láthattad, mivel ehhez a házhoz tartozott Harry, Ron és Hermione.

Annak ellenére, hogy a legtöbb mai szülő szereti valamelyik film vagy könyvbéli karakterről elnevezni gyerekét, Griffin esetében nem erről van szó, ugyanis három évvel a könyvsorozat megjelenése előtt született.

Tehát még mielőtt a híres J.K. Rowling megálmodta volna a varázslóvilágot és a Roxfortot, Griffin már birtokolta a nevét.

Videóját eddig több, mint 84.000-en lájkolták, illetve sokan osztották meg saját névtörténeteiket kommentben.

Egyesek valóban a Harry Potter nevet kapták, de akadt olyan is, aki arról számolt be, hogy gyerekei apját Tom Riddlenek hívják és a gyerekek Voldemortként mentették el a számát a telefonjukba,

„A leánykori nevem Hurley, a férjem vezetékneve pedig Gurley, így amikor férjhez mentem, Hurley Gurley lettem.”

@griffin_dohr

#harrypotter #gryffindor #fyp

♬ original sound – Griffin Dohr

„Apám neve Bruce Wayne” – állította egy másik felhasználó.

„A nevem Elsa, van egy húgom, Ana. Csak mi Izlandól származunk.”

„Anyám hozzáment egy férfihez, akinek az a vezetékneve, hogy Wood. Mikor anyám felvette a nevét Holly Wood lett.”

Egy másik vicces kedvű kommentelő pedig a következőket írta: „Ha barátok lennénk, akkor mindig azt kiabálnám: Tíz pont a GRIFFIN DOHR-nak, legalábbis akkor ha valami jó dolgot csináltál.”

Ti mit szóltok ehhez? Ismertek olyat, aki hasonló cipőben jár?

Most Popular

Recent Comments