HomeInterestingCsak egy hagyományos kanalat vett a szájába, ám 1 perc múlva döbbenetes...

Csak egy hagyományos kanalat vett a szájába, ám 1 perc múlva döbbenetes dolog történt!

Semmi mást nem kell tenned, csak egy hagyományos kanalat kell a szádba tenned, hogy megállapítsd, minden rendben van a szervezeteddel.

Ha úgy gondolod, hogy valami nem stimmel a szervezeteddel és az egészségeddel, nincs más dolgod, mint leellenőrizni azt. Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz egyből elmenni az orvoshoz, van egy nagyon hatékony és egyértelmű teszt, amivel megtudhatod, milyen egészségügyi panaszokkal küzdesz. Nincs szükség különleges eszközökre, csak egy darab hagyományos kanálra és egy tiszta zacskóra. Egyszerűen csak, dörzsöld az egész nyelveden a kanalat, majd tedd bele a zacskóba.

1 percen keresztül helyezd a fény alá, aztán vedd ki és szagold meg. Abban az esetben, ha a kanálnak nem lett semmilyen szaga, illetve foltok sem alakultak ki rajta, nincs mitől félned, egészséges vagy. Ám, hogyha érzel bármiféle kellemetlen szagot, vagy látsz rajta valamilyen foltot, akkor utána kell járnod mit is jelenthetnek ezek a dolgok.

Ha kellemetlen szaga van a kanálnak:

Erős szag – tüdő vagy gyomorproblémák;
Édeskés szag- cukorbetegség;
Ammónia szag – veseprobléma.

Ha foltot látsz rajta:

Vastag sárga vagy fehér bevonat – pajzsmirigy probléma;
Lilás elszíneződés – bronchitis, rossz vérkeringés, magas koleszterinszint;
Fehér folt – légúti fertőzés;
Narancssárga folt – vesebetegség.

Ha megcsináltad ezt a tesztet, az nem azt jelenti, hogy mentesültél az orvosi vizsgálat alól. Mindenképpen el kell menned a háziorvoshoz, hogy jobban utánajárjatok a problémának.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments