HomeCelebrityBill Clinton visszatért az élők közé, mikor meglátta Ariana Grande-t énekelni!

Bill Clinton visszatért az élők közé, mikor meglátta Ariana Grande-t énekelni!

Ariana Grande legutóbb Jimmy Fallon műsorában szerepelt, ahol Jimmy arra kérte Ariana-t, hogy Aretha Franklin emlékére énekeljen el tőle egy dalt. A fiatal énekesnő először nem merte vállalni, hiszen nagy rajongója volt Aretha-nak. Félt, hogy nem tudna méltó emléket állítani neki. Aztán mégis bevállalta, és csodálatosan énekelt.

Pontosan emiatt kérték fel a fiatal énekesnőt, hogy Aretha gyászszertartásán énekeljen, amit az énekesnő el is vállalt. Olyan neves emberek is részt vettek a szertartáson, mint Bill Clinton. Olyannyira tetszett neki Ariana előadása, hogy le sem vette róla a szemét. Ezt bizony lencsevégre is kapták.

A 77 évesen elhunyt Aretha Franklin temetési ceremóniáján számos előadó meg lett hívva, hogy adjon elő egy dalt az ikonikus énekesnőtől, többek között – Ariana Grande is. Bill Clinton az énekesnő mögött foglalt helyet, és hatalmas csodálattal nézte a lányt. Akik látták ezt az ominózus pillanatot, azok viselkedését elfogadhatatlannak tartották. Sőt azt is megjegyezték, hogy Clinton más előadóművészek produkcióin nem volt olyan lelkes.

“Nézzétek, ahogy Bill Clint, Ariana Grande-ra néz tátott szájjal, miközben énekel.”

 


“Ariana Grande miatt Clinton készen áll megint mindent kockára tenni” -írja egy másik kommentelő.

 


Ezen a képen jól látszik, ahogy, Clinton más előadók produkciói alatt, unottan ült székében. Vajon nem énekeltek elég jól?
Az idő múlásával Clinton egy cseppet sem változott.

“Bárcsak úgy nézne valaki rám, ahogy Bill Clinton Ariana Grande-ra.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments